Nyhetsbrev – Midsommar med Kerastase Soleil

I denna ljuvliga sommartid som vi står mitt i. Sommarsolståndet har just passerat och midsommar står inför dörren. Ledighet och sommarlov för många av oss.

I Sundbyberg på Salon Classique är det bråda dagar med semester tider och midsommarfirande i antågande för många människor.

Salongen är full av folk och det har varit rusning. Det blir skönt att fira midsommar och vara ledig en extra dag.

Nu när solen strålar som bäst ( eller förhoppningsvis) så tänk på håret  lite extra. Speciellt ni som har preparerat hår. Sol, vatten och värme tillsammans öppnar hårstrået och färgpigmenten kan lättare släppa taget och håret ” bleks ” lättare. Solen torkar ut håret och håret blir sprödare och bleks.

Kerastase Soleil

Kerastase Soleil har en underbar produkt som skyddar håret , en lätt spray att enkelt bara spraya över håret. Jag rekommenderar att ha den på hallbordet och ta en ” dusch ” innan du går ut.  Kerastase Soleil Brume Jour. Eller om du ligger på stranden och badar ha en vatten avstötande skydds spray med dig i strandväskan. Kearsatse Soleil Aqua Seal.

Dessutom att använda schampot och balsam / inpackning i Soliel serien ger dig ett extra skydd och uppbyggnad efter den uttorkande solexponeringen.

Sommartipset – Solskyddsprodukter

Goldwell dualsenses Sun Reflection
sun_gruppbild109x110Goldwells Populära solskyddsprodukter finns som en skyddsspray, och en skyddsgel. Samt Schampo och balsam. Geleen ger sstadga och glans samtidigt som den skyddar håret för solexponeringen.

Jag önskar er alla en glad och trevlig Midsommar.

Bästa hälsningar,
Susanne Magnusson Salon Classique Internet Butik

Det här inlägget postades i Goldwell dualsenses, Kerastase Hårvårdsprodukter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.