Hur mycket tid förlorar du?

3 salonclassique_logo

Nyhetsbrev från Salon Classique

Hur mycket tid förlorar du?

Har du någonsin funderat över hur mycket tid du förlorar på att använda
”halvdåliga grejer” ?
Hårfönar som blåser svagt och ljummet, plattänger som inte riktigt plattar ut håret som kanske till och med sliter och luggar håret när du använder den. Det är väldigt vanligt att plattänger krackelerar lite i plasthölet när de bli gamla och då fastnar du i sprickorna med håret och håret sliter sönder när du använder den.
Eller skäggtrimmern som luggar och drar när du klipper ditt skägg eller när hustrun står där och försöker klippa skägget. Batteriet blir svagt och maskinen sackar.

Jaaaaa….hur många känner igen sig? Jag vet själv att jag är långsam på att byta ut mina maskiner i hemmet, nyss så kastade jag min gamla trotjänare från 1979, min gamla fön, den gav upp nu helt enkelt. Jag köpte den när jag påbörjade min frisörutbildning och jag var så stolt över den. Samtidgt köpte jag en sax, en ” riktig” frisör sax…den är en kär ägodel ännu och den används faktiskt hemma fortfarande.
Klippmaskiner

Flera nya klippmaskiner ligger upplagda i Internet Butiken. Allt från den enklaste Näs / Örontrimmer till den mer avancerade Fintrimmern från panasonic, för dig som trimmar ditt skägg flera gånger i veckan. Eller en liten finputsmaskin för nackhår och ögonbryn. Spar din tid, sluta stå och hacka när du klipper.
Ghd´s nya version ghd V Gold
växer för varje dag i populäritet. Ännu så är Midnight Collection ditt bästa köp.

Det här inlägget postades i ghd -stylers, Nyhetsbrev, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.