Goldwell Styling Straight Diamond Gloss shine spray

Värmeskyddande medel är en produkt som är oerhört viktig när vi använder plattång. Nedan i tidigare inlägg har jag ju talat om Kerastases två värmeskyddande produkter.

Goldwell Styling Straight Diamond Gloss

skyddar även den mot värmen från plattång. När du handlar GA.MA Cp1 plattångSalon Classique så medföljer denna glansspray som en bonus just för att det är så viktigt att ha ett skydd för håret. Plattången ger en otrolig glans och volym åt ett rakt hår i sig självt, samtidigt slätar det ut det vågiga håret och gör det lockiga rakt.

När du plattar,var försiktig så du inte brännner håret eller fingrarna. Rör dig snabbt igenom håret och låt hårslingorna svalna emellan innan du går på igen med tången, om du behöver det. Köp en ny tång om den gamla börjat bli utbränd och torr och fnasig i kanterna, det kan slita sönder håret när du plattar.

Med ghd stylers behöver du inte vara orolig för att bränna håret då dom har inbyggd temperatur kontroll som lovar en jämn temp där du inte kan bränna håret.

Det här inlägget postades i ghd -stylers, Goldwell Styling, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.