Hej och Välkommen

Det här är Salon Classique`s nya blogg. Alla inlägg gjorda före detta inlägg är överförda från den gamla bloggen på Metrobloggen. Det här blir kul, det är ett enklare verktyg att blogga i och det ser lite annorlunda ut här .  Jag jobbar vidare på att lära mig hur allt fungerar och hitta rätt utseende och så.

Det har hänt mycket i Salongen den senaste tiden med nya produkter och tänger. ghd stylers är det stora nya som jag har fått in. Salon Classique är en godkänd försäljnings site med äkta ghd stylers. Det finns en verifikations tagg på ghd sidan du kan trycka på så ser du att Salon Classque är godkänd. Fiffigt sätt att skydda sina varor mot förfalsningar och konstigheter. Jag kommer att skriva mer om ghd och deras stylers längre fram.

Nylockad i håret

Nylockad i håret med ghd stylers

Det här inlägget postades i ghd -stylers, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Hej och Välkommen

 1. Sofia Hultman skriver:

  Hej Susanne!

  Tack för en trevlig intervju imorse! De två lockarna du gjorde på mig sitter kvar och jag är helt hänförd. Vilken styler var det du använde på mig? Var det den mini? Om ja, räcker den för att platta mitt långa, tjocka hår eller skulle du rekommendera en större? Kan man gör såna tjusiga lockar med den större också?
  Varma hälsningar,
  Sofia (från ANR)

 2. Hej Sofia,
  Tack själv, det blev en trevlig och intressant stund.

  Jag kände väl det på mig att du skulle gilla ghd stylern. Dom är fantastiska. ;-)

  Den jag använde var ghd IV styler Du kan titta på alla tänger i ghd Color Collection Limited Edition också därför alla dom tängerna är samma som den jag använde i ditt hår. Dom kostar enbart 100:- mer och är vackert förpackade, och som sagt samma styler som jag använde till ditt hår.
  ghd mini styler skulle nog också fungera i ditt hår men det är nog lättare med ghd IV styler, speciellt eftersom du vill platta håret.
  Du kan göra lockar med alla dom tre olika storlekarna. Jag använder den stora breda ghd salon styler när jag vill platta mitt långa tjocka hår, då är den suverän.
  Lycka till, hör av dig om du vill ha mer hjälp.
  //Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.