Kom och ät Lunch med mig.

Satt och funderade på vad jag skulle skriva I Nyhetsbrevet…det har ju varit så mycket.

Fick ett mail idag där jag uppmanades till att ”Bjuda på Lunch”att bjuda in just någon som var en inspiratör till mig. Det handlade om att  i samtal med andra människor så händer det något i mötet som ofta leder till inspiration och utveckling. Jag funderade på vem jag skulle bjuda in på Lunch, för att ju inspirera och bli inspirerad av min lunchgäst.

Jag kom fram till att är det någon  som inspirerar mig så är det JUST DU. Det är just du som läsare här och kund hos mig som inspirerar mig att gå vidare. Att utveckla Salon Classique, både i Sundbyberg och i Internetbutiken. Att tänka på kuliga nya saker att ta hem och sälja. Alltid blir någon glad för det lilla nya, det lilla extra. Alla som fått prova lite av Mirandas Skin Care produkter, som hört av sig och talat om hur härliga produkterna var, för att sen beställa hem dom. Eller till er som upptäckt att det var enklare och närmare att hämta ut ditt paket eftersom det den här gången skickades med DHL och du fick ett sms som avisering.

Det är till DIG som kund som jag riktar MIN Lunchinbjudan. Tack för att du finns och är min inspiration.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.