Långt Hår och slitna toppar

Långt hår är ju underbart vackert, det är vi ju många som är överrens om. Lina är en av dom. Jag läste nyss i Linas blogg om hennes längtan till långt hår.

Det är ju så att om håret skall bli längre så behöver vi vara rädda om de små slutändarna på håret , topparna. Går dom sönder så delar sig hårstrået och det blir skört och till sist så går den ena delen av det itusplittade håret av …och snart även den andra delen.
Där får du nu en skör bit som är din nu nya hårtopp…tunn och känslig.

När du klipper av detta sköra och tunna längst ner så får du ett riktigt avslut på hårstrået och det klarar slitage av värme, borste och kam osv. Att stärka slut topparna med inpackning är alltid bra. Inpackningen lägger små näringsämnen, runt hårstrået, in i ytskiktet försöker den tränga och därmed så blir hårstrået mer motståndskraftigt.

Att använda bra produkter till håret hjälper dig att hålla håret starkt och friskt. Använda ett bra schampo och balsam/inpackning är a och o.

I min Internet Butik ( och även i min fysiska butik) så säljer jag Kerastase och Goldwell produkter. Båda dom varumärkena säljs enbart hos frisörer och genom frisörer.
Det är riktigt bra produkter. Framöver kommer jag att ta in ytterligare ett märke men det får ni hålla er till tåls med ett tag innan jag avslöjar vad det blir.
Nu i dagarna kan jag dock säga att det kommer en nyhet som många kommer att älska…Just nu så är det ett fint pris på Goldwell dualsenses så passa på och kolla in det.

Lycka till. Susanne Salon Classique

Det här inlägget postades i Goldwell dualsenses, Kerastase Hårvårdsprodukter, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.