Nostalgi i Sinnet med Schwarzkopf Professional BC Hairtherapy

Har nu tagit sina första steg in på Salon Classique. Jag har haft lite tester som jag har andvänt på mig själv och det är med lite nostalgi i sinnet jag tar emot serien.

När jag påbörjade min bana som frisör på 70-80 talet så träffade jag på Schwarzkopf på flera av mina praktikplatser. Schwarzkopf Bonacure var bland det bästa och finaste man kunde köpa och jobba med i salongen och jag älskade dofterna från det. Nu ca 30- 35 år senare står jag och blir återigen påmind och dessa underbara dofter…jag älskar det…minnen liksom flyter igenom sinnet med dofterna….

Nu är det ju inte så att alla dofter finns kvar men på vissa av produkterna jag provat har det varit så…

Den serie som jag jobbat med nu ett tag med i Salongen är Schwarzkopf Professional BC Hairtherapy Sensitive Soothe för känslig irriterad hårbotten. Produkterna känns lätta och milda när jag jobbar med dom. Jag klipper och stylar gärna med Schwarzkopf BC Hairtherapy Sensitive Soothe Styling Liquid som blir ett väldigt ”lagom ” stöd i håret…det ger ett lyft och en fyllighet som är suverän.
Jag kan lugnt konstatera att Bonacure fortfarande håller måttet…dom är fortfarande bland det absolut bästa och finaste man kan använda.

Det här inlägget postades i Schwarzkopf BC Hairtherapy och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.