Nyhetsbrev 65 Nyhter i Luften

10 Mars 2020 – Ser nyhetsbrevet konstigt ut? Kika på det i din webbläsare istället.
salonclassique Nyhetsbrev#65

Kerastase Genesis – när du vill slippa håravfalll
Kerastase kommer återigen med en ny serie. Nu laserar man Genesis som är för håravfall. Produktserien arbetar på hårbotten och hårstrået samt kuren som även går djupare och arbetar med kollagenet i hårbotten för att mjuka upp det så man inte får håravfall för att det är för stelt. Med ingredienser som Edelwiess- celler och ingefärarot som stärker hårfibern och hårstrået. Kuren rekommenderas att användas i 6 veckor en gång om dagen. Då får du en djupgående kur att behandla ditt håravfall med. Har du bara ett lättare håravfall så kanske det räcker med 20 dagars behandling. Det bästa för dig är att du använder produkter från hela serien om du vill ha en långtgående behandling med maximal effekt. Här ser du hela sortimenet
Image
Olymp Hairmaster styler – Nytt på svenska marknaden
Olymp som varumärke är välkänt inom frisörvärlden fast mest för deras frsörinredning. I Sverige har vi mest sett deras plattång Y1b Styler när det gäller frisörverktyg. Nu har jag även sett till att vi ska ha en styler och den är helt fantastisk helt enkelt. Den blir ordentligt varm och den har titan piggar och titan botten på rundborsten. Lockarna blir otroligt fina och dom håller , länge håller dom. Jag är snygg I flera dagar efter att jag stylat och lockat mig med denna.
Här ser du hela sortimenet från Olymp
Image
Hot Water Värmespolar-Retro
Populär gammal goding får jag väl kalla denna gamla vän. På en efterfrågna av en vän jagade jag upp dessa värmespolar. Ni är många som upptäckt den och den har snabbt blivit omtyckt. Enkla lätta och använda, bara ner i varmt vatten, rulla plocka ur när det svalnat och vips har du en lock. Vet inte hur gamla dom är men blev glad att hitta dom via en leverantör. Värmespolar Hot Water finns I två storlekar
Image

Vårtecken och Pollen

Våren är här och jag tror den är en månad förtidigt i år. Pollen har hållit på länge och jag har hostar och snörvlat med en luftrörsproblematik länge. Men nu så är det riktigt bra och det är skönt det är över för denna gång. Detta nyhetsbrev presenterar lite nytt men också lite gammalt. Kerastases nya serie för håravfall som just kommit. Jag har redan fått en positiv respons på den. Riktigt kul och bra faktiskt. Olymp med sin fina styler, men se upp köp den med värmeskyddshandsken då det är lätt att bränna sig på denna. Ta en titt i butiken så får du se om du hittar lite kul att pigga upp dig med.
.

OM du känner att du felaktigt får detta Nyhetsbrev så kan du lätt avregistrera dig, längst ner hittar du en länk i det här brevet. Om du fått detta nyhetsbrev skickat till dig av en vän, så kan du själv avanmäla dig HÄR

Förhoppningsvis hörs vi snart igen. Hör av dig gärna om du har frågor eller vill ha hjälpTel: 0706892598 eller e-mail: info@salonclassique.se
har jag inte tid just då så ber jag att få återkomma.

Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook
Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.
Salon Classique på Twitter
Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.
Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Hör gärna av dig om du behöver hjälp eller råd, jag finns här. //Susanne

P.S Här kan du se Olymps plattång som är för lockar.Olymp Y 1W D.S

Det här inlägget postades i Kerastase Genesis, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Värmeborstar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.