Nyhetsbrev Miranda Skin Care

3 salonclassique_logo

Nyhetsbrev från Salon Classique

Nyheter från Miranda Skin Care – Läs längre ner om

Mirandas Skin Care Cleansing Foamer

Har du varit i Israel och besökt Döda Havet? Det är en märklig upplevelse. Det var varmt när jag var där, luften dallrade. Saltet känns i luften. Det måste ha varit i slutet av 1980 –talet jag var där, då hade man byggt en hälsoanläggning intill stället där vi anlände alldeles vid havet. Idag känner vi nog alla till att ”Dödahavssalt” är bra för oss på många sätt.

Jag var trött och hade jobbat hårt som vanligt och kom på att ett varmt bad får mig att slappna av och vila. Så sagt och gjort, jag skulle bada. Då kom jag på att jag så länge velat testa badsaltet från Mirandas Skin Care Bathsalt With Lavendel Tog med en burk hem och hällde ut en ordentlig mängd badsalt i badkaret och började spola i varmt vatten. Det spred sig en härlig doft i badrummet, dock inte så stark lavendel men en behagligt avslappnande doft. Bad vattnet rann och när det var dags tyckte jag så stängde jag av vattnet och skulle krypa i…..va i…vad är detta…och plötsligt var jag tillbaka vid döda havet. Jag fick trycka ner mitt ben i vattnet…du vet bara lite extra så där…flytkraften var så pass mycket starkare än i mitt vanliga badvatten.

images/sys/mirandas_skin_care_bathsalt_with_lavendel_L.jpg

När jag väl kommit i badkaret så rann vattnet över kanterna och jag tänkte att det var nog bara så att jag hällde i för mycket vatten, därför kändes det nog så där att det var en starkare flytkraft. Jaga tömde ut vatten…men nej då jag låg där och guppade i vattnet och log för mig själv och jag mindes hur det var i ” Döda Havet”, det var bara tidningen som fattades.

Nyhet Från Miranda Skin Care


Mirandas Skin Care Cleansing Foamer

En härlig skumrengörning där huden känns mjuk och len efter tvättandet. Jag har provat den både med att bara ta skummet på torr hud och även på våt hud, funkar lika bra på båda. Passar alla hudtyper och alla åldrar images/sys/mirandas_skin_care_cleansing_foamer.jpg

Följ Salon Classique på Facebook
 

 


Det här inlägget postades i Miranda Skin care, Nyhetsbrev, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.