Tangle Teezer och tovigt hår

Tangle Teezer Compact=

Tangle Teezer Compact Styler

Det var sommar och varmt även detta år. Barnen badade och njöt av ledighet och sand och bad på stranden. Själv var jag hemma och jobbade som vanligt när telefonen ringde. Det var en av mina kunder som hade en känslig fråga ang ett barn som hade tovat i hop sitt hår. Jag tänkte väl att det ordnar sig så jag sa , kom in med henne så får jag titta och se vad jag kan göra.

Flickan kom med sin mamma. Båda var ledsna, mamman upprörd och bestämd över att håret behövde klippas av helt enkelt och hon försökte förklara för dottern att det var det enda raka att göra. Flickan var ledsen och förtvivlad och ville inte klippa av håret, jag tittade….och tittade….håret var som cement. Inne i hårtovan fanns gräs, sand, fukt, mossa, barr….jaaa….allt.

Flickan hade besökt en släkting på ett primitivt campingställe och dom hade svårt att tvätta sig och allra  minst tvätta håret , dom badade ju hela tiden dessutom vilket gjorde hårborstningen ännu svårare…så det fick vara….sen hemma när det skulle ta omhand så insåg dom att det går ju inte….flickan var dessutom extremt ömhårig och naturligtsvis rädd för att borsta håret därmed.

Jag jobbade med flickan i 3-4 dagar, 2 timmar åt gången och lyckades rädda håret på henne…hon var så tapper…vi fixade det till slut.

Tangle Teezer

Tangle Teezer

’Hur många flickor är det inte som är som henne. Så ömhåriga och så rädda för att borsta håret så dom hellre hoppar över än utsätter sig för smärtan att göra det.

Nu finns Tangle Teezer som är en ergonomisk hårborste som utreder håret snällt och skonsamt samt smärtfritt. Hade den fllickan haft med sig en sån i sin väska på sitt besök kanske hon inte varit rädd för att borsta håret och det hade förenklat det hela kanske så det inte gått så illa. Tangle Teezer borstar mjukt ut håret.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Tangle Teezer och tovigt hår

  1. Pingback: Tangle Teezer Flowerpot | Salon Classique's Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.