Babyliss Pro MiraCurl the perfect Curling machine

Nu har äntligen Babyiss Pro kommit med sin proffsversion av Secret Curl.
Nu heter den Babyliss Pro MiraCurl

Babyliss Pro MiraCurl
Babyliss Pro MiraCurl

och har ytterliggare en funktion utöver vad Curl Secret hade. Den har inte bara temeraturinställning och olika värmelägen utan även att du kan bestämma vilket håll du vill att locken ska lockas åt.

Lockkammaren är en keramisk rulle som roterar med en stark motor, den rullar  jämt in håret i rullen och värmer så länge som du sagt att den ska värma, 8sek, 10 s och 12 sek.

Du väljer även vilket håll lockan skall formas åt. Viktigt är att du håller MiraCurl år rätt håll , den sidan som texter strå att du ska hålla mot huvudet är viktigt annars blir det ingen lock alls.

Den funkar även på lite kortare hår, jag har själv testat den i mitt hår och just nu är det inte så långt alls. När du lockar och råkar ta för mycket hår in i kammaren så stänger den av sig själv och stannar, då är det bara att öppna den och ta ut håret.  Det blir jättesnygga lockar om man varierar på mängden hår du tar in. Ta lite mer hår och prova så får du se, då märker du också när du tagit för mycket och inte.

Relativt snabbuppvärmd, den klar att använda relativt fort tycker jag. Den går in i sleep mode efter 20 min och stänger automatiskt av sig efter 60 min, så en timme är max tid den ligger åslagen om du glömmer den. Fantastiskt, hur många gånger har du inte glömt en tång liggande varm? Sladden är riktigt lång 2,7 m…det är bra då kan man ju stå hemma vid badrumsspegeln och hålla på.

Beställ den på Salon Classique Internetbutik eller köp den direkt hos frisör Sundbyberg

 

Det här inlägget postades i Babyliss Pro, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.