Nyhetsbrev – Färgen rann av

salonclassique Nyhetsbrev#41
 

 

 

Kerastase Reflection
Hårvårdserien för färgat hår I alla stadier. Tjocka hår, svårfärgade hår, tunna hår, tja alla färgade / slingade hår kan glädjas av dessa produkter. Kerastase Reflection ger glans och lyster till hårfärgen. Hur många gånger är det inte som hårfärgen ser blaskig och matt ut efter några tvättar? Ja jag vet, här får du lite hjälp på vägen. genom att vårda håret så håret har en god kvalitet även efter hårfärgen så kan färgen stanna kvar inne i hårstrået. ett tort sprött hårstrå efter en färgning tappar färg och lyster snabbt. Har du extra tjockt grovt hår och har svårt att få färgen att hålla så har Kerastase Chroma Sensitive. Schampot Baum Lavant borde alla som färgat håret använda de första hårtvättarna efter färgningen. för att försegla färgen bättre.
Image
Kerastase Resistance
Om ditt hår är tortt sprött och skadat av kemiska behandlingar eller långvarig solexponering så trasas ytskiktet på håret sönder. Det finns ingen färg i världen som fastna ordentligt på det håret. Det rinner ut. Kerastase Resistance bygger upp hår som är skadat. Du kan aldrig riktigt reparera håret men du kan få mycket bättre kvalitet. Med bättre kvalitet på ditt hår så kan hårfärgens glans och lyster bevaras. Fiber Architect Bygger upp ett nytt ytskikt på hårstrået efter 5 behandlingar. På så sätt så stärks det egna hårstået upp så att det håller ihop fram tills nästa klippniing. Lite bandage och kryckor brukar jag säga. Gör en inpackning ibland. Eller använd inpackningen varje gång du tvättar håret. Det är bara fint för håret. masken tar hand om vården på håret lite extra. Vården om håret är A o O för det färgade håret. Färgpigmenten läggs in i hårets ytskikt och förbi det egentligen, är håret slitet , trasigt och ytskiktet skadat så trillar färgpigmenten ur.
Image

Äntligen Vinter? 

Det är lite konstigt att sopa snö på bilen idag. Ska vi säga ”äntligen kom snön”, eller ska vi fråga oss ”Varför kom snön?” Fåglarna tycker i alla fall att det är vår och det gör även mina två katter hemma. Vad gör du på våren när ljuset kommer fram? Dags att fräscha till hårfärgen och klippa till håret lite. Kliva ur vinterns ide och titta ut genom luggen. Goldwell Elumen är en produktserie som bevarar lyster i håret efter färgning med Elumen.
På salon Classique finns det många produkter för färgat hår. Bevarar lyster och glans och färgen känns fin länge.
Kerastase Reflection . är en av de serier som är till för färgat hår. Goldwell Dualsenses Extra Rich är ytterliggare en serie för färgat hår.

Ha det så gott så länge. Vi får väl sopa snö idag då och sopa grus i morgon.
Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook 

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter 

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.
Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

 

Nästa nyhetsbrev beräknas komma V10. Ni som gillar att titta på OS får njuta av de sista dagarna nu. Vi andra får njuta av lugnet runtomkring. //Susanne
P.S Nu är det mer än 20% rea på hela Salon Classiques Schwarzkopf utbud. Osis styling,Schwarzkopfs naturliga serie. Essensity,Hårvårdserien BC Bonacure Hair Therapy,
Vissa produkter för 20% rea finns fortfarande kvar i lager från Kerastase Volumactive. Här hittar du här hittar du Volumactive

Det här inlägget postades i Goldwell dualsenses, Goldwell Hårprodukter, Hårfärg, Kerastase Hårvårdsprodukter, Nyhetsbrev, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.