Dom kallar mig ”Hårdoktorn”

Kerastase som hårprodukter och hårvådsserie har funnits sedan 1964. Då var det väldigt kliniskt och laboratoriskt och dom hade män i vita rockar som hanterade produkterna. Produktflaskorna var bruna och såg medicinska ut..

1975 var jag 13 år och började arbeta på en salong som tvättflicka i Hallstahammar. Inte så lång tid därefter så fick jag sommar jobb på en salong där man hade Kerastase toningar och schampon. Då var det fyrkantiga toningsflaskor som hette Kerastase Color Jeunesse, den toningen var guld värd och den satt som berget i håret. Den sög in riktigt i det gråa håret och färglystern var jättefin. Den toningen försvinner sen så småningom.

1982 flyttar jag till Stockholm och börjar jobba på Peras Klippotek i Solna. På den tiden så jobbade vi uteslutande med Loreals produkter och det finaste och bästa vi hade var Kerastases produkter. Jag lärde mig där allt om dessa produkter och jobbade in mig på dom vartefter tiden gick. I10 år jobbade jag där och kände att jag kunde utföra det mesta med Kerastases produkter.

1995 öppnar jag Salon Classique på Ursviksvägen i Sundbyberg. Att jag skulle jobba med Kerastases hårprodukter var ju en självklarhet för mig. Kerastase har utvecklats och är banbrytande på alla sätt. Dom leder utvecklingen och nu jobbar vi mycket med ”hair skin care”. Hårbotten är 4 ggr så tunn som huden i övrigt på kroppen varför också hårbotten behöver tas hand om lite extra. Kerastase riktar sig ju även mot hårfibern och där har vi fantastiska produkter och protocol som kan påverka hårfibern och skydda den riktigt fint mot, kemisk behandling, sol, salt och hav och mekaniskt slitage.

Kerastase Extensioniste är en serie där man lovar ca 4 cm längre hår efter 4 månaders behandling. Behandlingen består i en salongsbehandling (protocol) som man gör var 4 vecka och in emellan sköter håret hemma med schampo, balsam, inpackning och droppar i hårbotten. Jag har haft flera som har fått fantastiska resultat av denna behandling.

Kerastase Extensioniste https://www.salonclassique.se/kerastase/resistance/extentioniste/

Den nyaste nyligen lanserad serien Kerastase Blond Absolu vänder sig Kerastase till de blondas hår där man jag fåttt en oönskag gulaktig nyans, men också till det blonda preparerade sköra håret som behöver den där extra vården.

Kerastase Blond Absoluhttps://www.salonclassique.se/kerastase/blond-absolu/

På salongen tar jag emot kunder för sedvanliga frisörbehov. Efter en kemisk behandling av håret är det flera som glömmer bort att håret måste tas omhand hemma också, det gör man lätt med rätt produkter. Du kan även besöka mig för en konsultation för ditt hår och just ditt behov. Där du får en håranalys av mig samt rekommendationer på behandling samt eftervårds produkter hemma.

Du hittar mig på Salon Classique , där finner du alla kontaktuppgifter du behöver.

Jag hoppas vi ses. Susanne

Salon Classique
Det här inlägget postades i Hårbotten, Kerastase Blond Absolu, Kerastase Hårvårdsprodukter, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.