Nyhetsbrev- Kli och Fuktspärr

salonclassique Nyhetsbrev#61

Nya Borstar i butiken
Jag har lagt upp lite nya borstar i butiken. Bla från Tangle Teezer som nu kommer med två st rundborstar och en borste för tjockt och lockigt hår. Sen har jag gjort en helt egen sida för Denmanborstar som är borstar med hög kvalitet och är välrenomerade inom frisörvärlden. Bla hittar
Du en fin vildsvinsborste bland
Denman borstarna
Image
Upptäck Saphira
Saphira är en helt fantastisk serie hårprodukter. Helt sulfat,paraben och silikonfritt. Bygger på 26 olika mineraler som ingår i leran från Döda Havet. Jag har själv använt Mineral Schampo och Conditioner under en längre tid och mitt hår älskar det. Tog ett par veckor att ställa in sig men sen är det fantastiskt. Du ser hela Saphira serien här.
Saphira på Salon Classique
Image
Nyheter inom Kerastase Aura Botanica
Kerastase har lagt till lite produkter i serien för naturlig hårvård. Aura Botanica. Den är naturlig och innehåller inga parabener , sulfater och silikoner. Aura Botanica är miljövänlig hela vägen allt från producenten till slutkund, med återvinningsbar plast i flaskor och behållare till att dom tar hand om återplanetring av argan träd och kokospalmer till att ta hand om de människor som arbetar med produkternas ursprung. Inga kemikalier har använts vid tillverkningen. Ansvarsfullt hela vägen från tillverkning till slutkonsument. Nu har dom tagit fram ett schampo för det torra känsliga håret och lika som det andra schampot i serien så behöver du även använda samma balsam i serien. Kerastase Aura Botanica Bain Rich Det finns tre olika styling produkter i serien Creme de boucles kräm du definierar lockar med. Sen en liknande saltspray eau de vauge. Dessutom en styling creme som är som en formande mjölk och gör huret sammetslent och mjukt. lait de soie Passa på att utforska hela serien Aura Botanica
Image

Inte bara löss kliar

Så här i Halloween tider och Allahelgonsnatt inträder ett lugn i natur och inom oss också tror jag. Det är skönt att krypa in under en filt och mysa med levande ljus. Under denna tid i hösten så händer det även ett skifte i hårbotten och hår. Årstidväxling i hårbotten kan ge kli och irritation och brukar framträda vår och höst om man har det problemet. Många av mina kunder har det problemet och jag behandlar dom med salongsbehandlingar för att lugna ner irritationen. Kerastase har en hel serie för att hantera detta och även en hårbottensbehandling för att verkligen få ordning på problemet.
Goldwell har sin serie Dualsenses Scalp Regulation med Sensitive Foam schampooc Lotion i hårbotten som också lugnar.Fukten så här års brukar ställa till problem när vi stylar håret här har jag samlat produkter som stylar håret som har fuktspärr eller antifrizz egenskaper.Du vet att du alltid kan ta kontakt om det är något du undrar eller vill fråga. Tel: 0706892598 eller e-mail: info@salonclassique.se har jag inte tid just då så ber jag att få återkomma.Jag önskar en trevlig helg. Bus Eller Godis ?
Susanne Magnusson
Salon Classique på Facebook
Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.
Salon Classique på Twitter
Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.
Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Passa på och njut av sommarsol syrendoft medans den ännu finns. //Susanne

P.S Har du sett den spännande Nya serien i Kerastase Resistance? För dig som vill ha långt hår D.S

Det här inlägget postades i Nyhetsbrev, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.