Flytt , Julpynt och Julklappar

Nu är vi snart där igen, JULEN kommer oavsett vi vill det eller inte och oavsett om vi har TID eller inte den är bara där PLÖTSLIGT…precis som om det var en överraskning varje år.
Vart tar tiden vägen, alla vet ju att julafton är den 24 Dec och har alltid varit det i Sverige.

Själv står jag mitt uppe i en flytt av min privata bostad. Men det underliga är att det första jag tänker på och planerar är faktiskt att sätta upp Julstjärnor i fönstren innan jag flyttar in . Och gardiner tänker jag att jag kan hänga upp innan självaste flytten. Då ser det lite bebott ut.
Julgranen kommer nog att trivas på den inglasade balkongen. Ljusslingorna måste snabbt upp, kanske jag hinner med det innan självaste flytten går av stapeln. Det är tur jag har så mycket fin hjälp så det kommer att fungera bra.

Sen ska jag ju tänka på Julklappar också…mitt i detta….Som Internethandlare så blir det mycket nätshopping.

I min Internet butik finns många fina julklapps tips.
Igår fick jag in ytterligare en plattång från GA.MA. Cp1 Laser Ionic

som är skonsam mot håret när du plattar håret. Ioniseringen stärker håret och håret blir återfuktat och skinande blankt.

Ytterliggare en Varmluftsborste har jag tagit hem. Från Pro Hair Styler är den , ypperlig för hemmabruk och otroligt lättarbetad.

Sen för en tid sen så fick jag hem från Babyliss Pro Eluppvärmda värmespolar. Otorligt fina. För er som använder såna här så är detta otroligt mycket

förbättrat mot de hårda piggiga gamla värmespolarna som slet sönder håret. Nej dessa nya är sammetsöverdragna och har ett keramiskt innanmäte.

Från Babyliss Pro kommer även Värmeborstarna. Dom finns i tre olika storleker och dom har ett keramiskt överdrag dom med. Håret glider lätt och håret känns blankt och lent efter

användningen. Snabbuppvärmda och riktigt varma så det inte sliter på håret utan du kan jobba snabbt och lätt utan att bränna håret.

Mousse och Spray från Schwarzkopf Osis i en behänding Julklapps förpackning till ett superbra pris.

Fina etuier med La Tweez picett och nagelfil.

Dessutom finns det fina kampanjer att titta på och utforska.
Här kan du lätt fixa dina Julklappar, en liten  trimmer till Pappa kanske.

Jaaa…här kan ni tjäna tid och pengar på att lätt sätta dig och beställa över nätet så hinner du fixa både pynt och julmat hemma.
Lycka Till

Det här inlägget postades i Uncategorized, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.