Volumaster och Schwarzkopf Dust-it

Nu är alla helger slut och in kommer vi i Januari. Det känns skönt att återgå till livets lugna rytm i vardag och jobb. Själv har jag jobbat under alla mellandagar men trots det så har det ju varit mycket ledigt ändå tycker jag. I julklapp önskade sig min brorsdottet en Volumaster från Björn Axén . Jag hittade snabbt den hos, en för mig, en ny leverantör. Hem kom den och jag packade in den och vips var den klar för granen. Jag hade köpt hem fler och jag la snabbt upp den som artikel i Internet butiken. Min brorsdotter blev så klart jätteglad. Den 25 skulle vi förstås testa den. Vi höll på båda två..hon på mig och jag på mig och slutligen jag på henne förstås. Den är ju hur kul som helst att hålla på med. Vilken härlig volym det blir. Sen så lägger man dessa våfflor under håret då liksom lyfter det suveränt. Kan tänka mig att Volumaster i kombination med Schwarzkopf Osis Dust-it måste vara en klar hit. Min brorsdotter är numer Våfflad i håret…..

Det här inlägget postades i Schwarzkopf Professional, Uncategorized, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.