Hår går att rädda

salonclassique Nyhetsbrev#28 

 

 

Det går att rädda hår
Håret kan skadas vid en överexponering av kemikalier när man permanentar, slingar eller färgar håret. Ibland händer olyckor vid t.ex permanet och du kan tappa håret efter skador på hårstråna. En skada på ytskiktet vid en överexponering kan vara en porösitet och håret kan kännas lite som ”halm”.

Kerastase Hårvårdsprodukter är skräddarsytt för hår med problem. Kerastase Resistance serien är till för skadat överpreparerat hår som behöver ny styrka och viatlitet. Som den nyaste grenen i serien finns Architecte. Det finns Kerastase Resistance
Bain Force Architecte
, Kerastase Resistance
Mask Force Architecte
och så den lilla extra Kerastase Resistance Fibre Architecte . Fiber Architecte bygger upp ett nytt ytskikt och efter 5 behandlingar så har du ett nytt ytskikt. Resistance serien jobbar för att stärka och bygga upp hårstrået så det blir mer motståndskraftigt.

Image
Julens vinnare blev Ghd Metallic Collection
Placerade i vackra kartonger med både resefön och necessär kom julens gåva i år. Den kom i tre olika färger Sahara Gold En lysande guld färgad styler av Ghd Gold Classic model fast här I en helt guld shimmrande plattång. Likadant fanns Rich RubyFast den i en julröd metallic färg, som fullständigt fick mig att drömma när jag såg den för första gången. Silvertången är urläcker den med på sitt sätt, otroligt orginell måste jag säga. Shimmering Silver
Image

 

Nytt År nya Mål

Har du hunnit med att landa in i det nya året? Har du satt dina mål för i år ännu? Julens rush och intensitet har präglat salongen och Intenethandeln. Nu har jag hunnit komma igenom allt som har med årsskifte att göra. Blev inspirerad av en kvinna idag som premanentat sitt hår och fått det förstört. Håret hade gått av och hon tappade massor av hår. Läs här bredvid om produkter som hjälper till att rädda upp håret efter en sån kemisk klippning. Den kvinnans mål var att nu hoppas på att håret inte skulle fortsätta att ramla av. Kunskap , utbildning och produktkännedom är ett måste när man arbetar med kemiska produkter. Se även vilka produkter som blev julens storsäljare när det gällde Julklapparna i år.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson

info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook 
Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook. 
Salon Classique på Twitter 
Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter. 
Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen. 

 

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 5. Ta vara på dagen så länge.//Susanne

Det här inlägget postades i ghd -stylers, Håravfall, Hårfärg, Kerastase Hårvårdsprodukter, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Uncategorized, Värmeverktyg - Plattång. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hår går att rädda

 1. Hej,
  Tack för din kommentar.
  Bra att du hittat något som fungerar för dig på ett bra sätt.
  Jag har inte hört talas om dessa produkter och har ingen kännedom om hur dom fungerar.
  Mvh Susanne Magnusson Salon Classique

 2. Denise skriver:

  Tack för inlägget! Intressant läsning och tips. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.