Härligt att vara Frissa


Nu börjar feedbacken från Julens julklappar strömma in.
Idag kom ytterligare en kund in och berättade om sin julklapp.

En av salongens kunder hade i Julklapp fått mousse och spray från Schwarzkopf som vi sålde till ett fantastiskt Julklapps pris. Hon var så glad för att dom var så ” kanonbra” och hon berättade att hon som student inte skulle gå och köpa det hur som helst eftersom dom kostar ju lite mer än det vanliga man bara köper i affären.
Hon är såld, både hon och hennes syster fick samma julklapp av sin mamma och båda är nu sålda på produkterna.


Egentligen startade hela samtalet med att hennes hår hade blivit så mycket starkare och helare. Jag frågade vad hon tyckte och hon sa att ” jag gjorde ju som du sa och köpte alla tre produkterna från Kerastase Resistance, både schampo, balsam och kuren och dom har jag kört sen dess”
Aha…gick det upp för mig…så varé ja…sen fortsatte hon ” dom är ju hur otroligt bra som helst, mitt hår blir mjukt och lent och känns så otroligt bra, dom kostar ju lite mer men dom är helt klart värda det ”

…jaaa…så är det….det är härligt att få höra precis detta. Jag vet ju…jag jobbar ju med produkterna…dom är fantastiska. Sen fortsatte hon och spädde på om Schwarzkopf Osis Essentials mousse och spray….

Det är kul att vara frissa när man får höra sånt.

Det här inlägget postades i Kerastase Hårvårdsprodukter, Schwarzkopf Professional, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.