Kerastase Noctogenist- Lätt beroende framkallande

AHar ni testat Nattcremen från Kerastase? Den är bara helt underbar. Jag har sålt den i min butik i Sundbyberg som en ren skär lyx produkt. Använder man Kerastase alltid så mår håret så bra och det är så fint så man egntligen inte behöver Kerastase Noctogenist nattcreme, det är här det kommer…..MEN…den är så underbar. Håret blir hur underbart som helst. Mjukt, fint slätt och den liksom läker ihop allt torrt, fnasigt och risigt i hårlängderna.

Häromdagen så var jag i kontakt med en av mina kunder från Salon Classique Internet butik som berättade att hon hade blivit besatt av den , hon hade använt den flera gånger om dagen för hon tyckte så mycket om den…

En av mina kunder på Salon Classique i Sundbyberg fick en klick i sitt hår idag och hon föll som en fura för produkten. Jag skrattade och sa att ”jajaaa jag vet, den är lätt beroende framkallande”….den är helt enkelt underbar oavsett om du använder Kerastase Noctogenist Voile eller Kerastase Noctogenist Serum

Det här inlägget postades i Kerastase Hårvårdsprodukter, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.