Wuow Frisyren

Som Frisör får man vara med om mycket. Igår skulle en av mina yngre kunder klippas hon är 12 år och går i 6:an. Hon har en äldre syster som går i 9:an så där har vi en stor inspirationskälla.
Hon har ett långt hår som hon själv har klippt till nått halvluggsaktigt på sidan och framtill och det ser riktigt bra ut för att vara hemmagjort. Nu hade det växt ut bra och såg nu om ännu mycket bättre ut.
Så tyckte hon ju att håret bara låg platt på huvet och så säger hon ” kan man inte, liksom bara, göra lite ”Wouw” ”och så tar hon med händerna och lyfter liksom håret lite upptill. ” Du menar ska vi liksom bara klippa av en liten tofs så som vi gjorde på din syster?” säger jag. Jaaa….fast blir det bra?…ser det inte konstigt ut på mig?….och så kom alla rädslor fram…men hon bestämde sig för att vi skulle klippa så….så att det skulle bli lite ”Wuow”…hon var så nöjd och så glad när hon gick. Det rör sig lite upptill och det smälte in med hennes lugg/sida riktigt fint. Så nu har jag lärt mig göra en ” Wuow frisyr.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.