Kerastase Reflection Bain Chroma Rich

Nu till hösten/vintern (tycker inte det är så mycket vinter trots att det är december) så ökar efterfrågan på slingor.
Det är rätt så skönt att pigga upp sig med lite ljusare färg. Efter sommarens naturligt blekta hår så kan det vara lagom att slinga i lite. Vad jag gärna gör är att bygga på det naturliga som är kvar och bevara det samtidigt som jag slingar i lite nytt. Ju mer olika färger desto naturligare look och lystern i håret blir större.
När vi Frisörer fixar till färgen och kanske bleker slingor så är det ju lätt att känna sig snygg och fräsch när ni lämnar salongen och går ut genom dörren…men du…glömde du inte nått.

När du gjort någon kemisk behandling och påverkat håret på så sätt behöver håret bli lite extra omhändertaget. Ett bra Schampo och en bra balsam/inpackning är oftast det som räcker som ett vardagligt eller ”varje gång tvätta håret vård”.

Till färgat och slingat hår har Kerastase Reflection Bain Chroma Rich.

Det är ett schampo som skyddar och vårdar slingat hår och färgat hår, idag blandar vi ju både blekning och färg i håret.

Som en Inpackning/balsam har Kerastase Reflection Chroma Rich Masque. Det är en inpackning som är mycket skön och behaglig och lämnar håret välskyddat och skönt.

En lite lättare balsam kan man använda Kerastase Reflection Chroma Reflect Milk. Den balsamen är super enkel då flaskan är lätt att ha liggande i duschen och den har en smidig pump kork, så den är lätt att hantera helt enkelt.

Som alltid, ha en liten borste liggande i duschen för att borsta igenom håret när du lagt i balsamen/inpackningen, så sluter du hårstået bra.

Hör gärna av dig om det är något du funderar över. Nu får vi njuta av advetsljus och våra fina julstjärnor i vintermörkret.

Det här inlägget postades i Kerastase Hårvårdsprodukter, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.