Mirakelkurer För Håret

God fortsättning på det Nya året.

Vi kan alla vakna upp till en ”Dålig HÅR dag” det är kanske den dagen du tar upp telefonen och ringer din Frisör och ber om AKUT hjälp. Eller också med samma desperation sätter dig och söker på nätet efter det absolut rätta medlet för ditt hår för så här kan du ju bara inte se ut….jag tror vi alla känner igen oss.
Kunder till Salon Classique ringer och säger ” hur kan det bara bli för långt över en natt?”…jaa plötsligt är det bara för mycket hår…för långt och för risigt och för hemskt….NU måste nått göras…

Det finns så kallade mirakelkurer…eller åtminstone kurer som hjälper till mycket bra när vi är i kris situationen med håret. Goldwell dualsenses har sina leave in serum. Det är mycket effektiva små rackare. Snabbinpackningar som är mycket uppskattade. Dom finns för färgat hår , lockigt hår, torrt hår, och tunt hår som behöver mycket volym.
Goldwell dualsenses Ultra Volume leave-in Serum
Goldwell dualsenses Rich Repair leave-in serum
Goldwell dualsenses Color leave-in Serum
Goldwell dualsenses Curly Twist leave-in Serum
Hos Kerastase har vi olika “mirakler”…hela Kerastase Resistance serien är en stor mirakelkur när man måste reparera håret.
Men att här lyfta fram den nyare serien Kerastase Noctogenist den är mirakelkurer verkligen. Nattcreme för håret. Håret blir underbart härligt. Mitt hår blir mjukt och lockigt …det är som en smekning i håret.

Hur vi nu än väljer att ta hand om vår ” Dåliga HÅR dag” är olika. I jul helgen har jag lärt känna en kille som heter Peanut , nedan kan du se ett klipp från Youtube om hur Peanut har en ”Dålig Hår Dag” och hur han hanterar det.
Jag önskar er Mycket Nöje.

Det här inlägget postades i Goldwell dualsenses, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.