Moroccanoil – Ett mirakel?

Jaaa…vad ska jag säga egentligen om Moroccanoil Hårprodukter? Ska jag kalla det för ett Mirakel eller helt enkelt ett bra varumärke med bra produkter? Jag brukar vara försiktig när det gäller kraftiga uttalanden och starka ord, men när det gäller Moroccanoils hårvårdsprodukter blir jag mållös. Produkterna är mycket bättre än något annat. Jag har svårt att uttrycka det som jag känner och upplever med produkterna. De är helt enkelt kompletta, och är de första produkter jag mött som är BÄTTRE än vad som utlovas av dem.

Moroccanoil Hårprodukter

Moroccanoil Hårprodukter

Jag har arbetat med produkterna nu i ca 3 månader och ALLA produkter är så bra som de säger och bättre.(Jag citerar från Moroccanoil brochyren.) ”Moroccanoil förvandlar håret helt eftersom det finns en formel som återställer förlorade proteiner som stärker håret. Innehåller fettsyror, omega-3 oljor och vitaminer som ger håret glans samt antioxidanter som skyddar håret”. Jag har använt håroljorna på alla hårtyper och i alla situationer och de är bara helt enkelt så bra. Jag har använt Moroccanoil Original oil och Light Oil, hårolja i hårfärgen, i blekningen och som behandling i håret före tvätt och efter tvätt….jaaa..fantastiskt bra. Torra hår blir lena och mjuka och inte längre frissiga och spröda. Kunder som kommer tillbaka har fina lena hår igen.

En stor varning med styling produkterna, Moroccanoil Hydrating Styling Cream och Moroccanoil Intense Curl Cream ta inte för mycket av dom. Produkterna är så dryga så en liten ärta räcker i de flesta fall att använda. Med Moroccanoil Glimmer Shine spray så ska du inte ta i håret när det är nysprayat utan vänta tills shine pärlorna spruckit sönder och torkat in innan du rör håret annars så får du en fet känsla i håret.

Både Moroccanoil Moisture Repair Schampo och Moroccanoil Repair Conditioner, är så dryga båda två och håret känns jätte skönt och naturligt efteråt. (Jag citerar från Moroccanoil brochyren.) ”Båda produkterna återställer hårets styrka genom att lägga till en mycket koncentrerad formula, rik på antioxiderande arganolja, reparativ keratin och fettsyror. Moisture Repair Schampo / Balsam gör håret hanterbart och återställer elasticitet och fukt i skadat hår.” Färgade hår känns friska och naturliga och inte alls preparerade efter användandet av Moroccanoil produkterna.

Jag är glad att jag fick träffa Moroccanoils Hårprodukter. Du kommer få läsa mer om produkterna här i bloggen snart.

Det här inlägget postades i Moroccanoil och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.