Nyhetsbrev – Kerastase satsar på långa hår

salonclassique Nyhetsbrev#17

Kerastase Cristalliste

Kerastase släpper en helt ny serie som riktar sig till långt hår och håret där hårbotten gärna blir lite fet men samtidigt har torra toppar. Kerastase Cristalliste har 4 produkter Två st schampo Bain Cristal Fint hår och Bain Cristal Tjockt hår ett balsam Lait Cristal, som är otroligt utredande. Dessutom ger dom ut en leave-in produkt som ger ytterliggare glans till håret Lumiere LiquideProduktserien ligger helt rätt i tiden och modet.
Image
Mer Nyheter från Moroccanoil

Ytterliggare en inpackning från Moroccanoil har kommit in. Moroccanoil Restorativ Repair mask och även en glans spray, en finish som ger det där sista glansiga. Moroccanoil Glimmer Shine Spray Lite speciella båda produkterna. Läs mer om dem på hemsidan.
Image
Nästa Nyhetsbrev

Planerar jag om två veckor. Jag hoppas kunna visa lite hårsmycken då. Det ligger i pipeline. Till dess så är bloggen uppdaterad och missa inte att kola in alla nyheter. Moroccanoil Hydrating Mask
Image

Kerastase Cristalliste – För Tjejer med långt hår

Aprilväder av stora mått upplever jag iallafall i Sundbyberg. Men visst är det härligt, vi tar stora steg mot våren ändå.

Det senaste i butiken just nu är Kerastase Cristalliste. Gjort för långt hår som gärna blir fett i hårbotten samtidigt som topparna är torra. Ligger lite under i pris faktiskt. Se mer om det bredvid.

Moroccanoil kommer med fler produkter, nu en Glimmer Shine spray och en proteininpackning. Läs ett nytt publicerat inlägg i Salon Classiques Blogg om Moroccanoil och dess fantastiska produkter. Fler inlägg om Moroccanoil är att vänta där.

Anvisa en ny kund som handlar för minst 500:- i Internet Butiken och få en rabattkod till dig själv med 20% rabatt som tack för anvisningen. Skicka ett mail när din vän genomfört beställningen så får du din rabattkod skickad till dig på e-post.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Följ Salon Classique på facebook. Gå in och ”Gilla” Salon Classique samt läs lite snabba upplägg av produkter och lite korta inlägg.facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 18. Ta hand om er till dess och ha en riktigt härliga vårdagar./ Susanne

Salon Classique – Ursviksvägen 14, 172 36 Sundbyberg – Tfn: 08- 28 23 08 el. 0706- 89 25 98
w: www.salonclassique.seb: blogg.salonclassique.se@ info@salonclassique.se
facebook: facebook.com/salonclassique

Det här inlägget postades i Kerastase Hårvårdsprodukter, Moroccanoil, Nyhetsbrev, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.