Moroccanoil – Underbar hårolja av Arganolja

Moroccanpoil Hårprodukter

Moroccanoil Hårprodukter

Beställ direkt online i Salon Classiques Internet Butik NU

Moroccanoil har intagit Salon Classique. Vilken fantastisk produkt. Jag har jobbat intensivt med den, den här veckan och jag är mycket imponerad.
Jag har gjort kurer med oljan

Moroccanoil Original oil Treatment och Light Treatment

Moroccanoil Original oil Treatment och Light Treatment

innan jag tvättat håren, satt i olja på torrt hår och dragit , kammat med fingrarna så oljan har gått in och sen tvättat håret som vanlig. Jag får fram em otroligt fin behandling och hårets resultat blir jättmjukt och fint. Det är som om det ” läker ” ihop det torra hårstrået. Morrocanoil står för förvandling och förrändring och den märks verkligen.
Oljan kommer i två varianter, Moroccanoil Original Oil Treatment och
Moroccanoil Light Oil Treatment

Morrocanoil Light Oil Treatment

Morrocanoil Light Oil Treatment

Light oljan rekommenderas till blonda, ljusfärgade hår som lätt kan gulna. Denna olja går lätt in och orsakar inte någon färgnyansering.
Jag har också använt oljan på vanligt sätt dvs ett par pump ( pump medföljer) olja som jag sätter in i håret när det är nytvättat och handukstorkat.

Moroccanoil har även en inpackning

Moroccanoil Intense Hydrating Mask

Moroccanoil Intense Hydrating Mask

Moroccanoil Intense Hydration Mask är otroligt fuktighetsgivande. Jag har jobbat med den i schamponeringen hela veckan och jag älskar den. Håret blir underbart, och det är som dom säger att håret blir förrändrat. Sätt i lite i håret när det är nytvättat och kamma igenom håret och låt sitta 5-7 min ( fast det behövs inte faktiskt) skölj ur och håret är jättehärligt.

När du beställer oljorna så medföljer en pump till oljorna. Glöm inte inpackningen, det är ett klart tips. Beställ direkt online i Salon Classiques Internet Butik NU och få det hemskickat direkt hem till dig enkelt och snabbt.

Det här inlägget postades i Moroccanoil, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.