Nyhetsbrev – Slitet hår och vill inte klippa?

salonclassique Nyhetsbrev#11

Kerastase Resistance Architecte
Slitet hår och hårlängder är ett otroligt vanligt problem vi har med våra hår. När vi vill ha långt hår så ställer det krav på oss att vi tar hand om våra hår längder för håret ska hålla länge. Kerastase Resistance gav ut serien Force Architecte och Fibre Architecte Den har tre produkter Bain Force Architecte, Masque Force Architecte och Fibre Architecte.
Fibre Architecte blev snabbt en storsäljare, den bygger ett helt nytt ytskikt och på så vis orkar hårstrået ett tag till fram till du vill klippa dig.
Jag har spelat in en videoblogg som handlar om just Kerastase Resistance Architecte och dess produkter både Bain Force och Masque Force Architecte.
Image
Tangle Teezer en ovärderlig borste
Borsten finns I tre olika storlekar och finns I olika färger. Borsten är skonsam mot håret och den sliter inte ihåret. Du reder snabbt och enkelt ut tovor och det gör inte hälften så ont som med en vanlig borste.
Borsten för barn Flowerpot är väldigt uppskattade då barnen själva lätt kan borsta sitt hår och samtidigt hålla ordning på snoddar och spännen i lilla burken som hör till.
Compact modellen är praktisk för handväskan. Den har ett litet lock som gör att den enkelt slinker ner i handväskan utan att något fastnar i piggarna. Jag gillar dess ergonomi och jag använder den att borsta mina Ragdoll katter med, dom älskar den.
Image

Kerastase Resistance

Jag börjar 2012 med att slå ett slag för Kerastase Resistance Architecte, en ny fantastisk serie för slitet hår, läs här intill om dom och inspirerad av en kund så blev det även en videoblogg om produkterna.
I skrivande stund kan jag berätta att en spännande /väl omtalad produktserie är inbeställd och dyker upp inom kort i butiken. Så håll ett öga på siten den närmaste tiden så får du veta vad det är.Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se
Salon Classique på Facebook
Följ Salon Classique på facebook. Gå in och ”Gilla” Salon Classique samt läs lite snabba upplägg av produkter och lite korta inlägg.facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.
Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 4. Ta hand om er till dess! /Susanne

Det här inlägget postades i Kerastase Hårvårdsprodukter, Nyhetsbrev, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Nyhetsbrev – Slitet hår och vill inte klippa?

 1. Hårvårdsprodukter skriver:

  Hej
  Vilken av dessa hårvårdsprodukter anser du är bättre?

  Ricinolja?
  Biosilk hair therapy?
  ELLER
  Maroccan Orginal Oil

  Vill ha den bästa hårvårdsprodukten som ger glans, stärker håret och gör så att det ser friskare och fräschare ut!!!!! :)
  Uppskattar dina tips!

  TACK på förhand

 2. Hårvårdsprodukter skriver:

  Hej
  Vilken av dessa hårvårdsprodukter anser du är bättre?

  Ricinolja?
  Biosilk hair therapy?
  ELLER
  Maroccan Orginal Oil

  Vill ha den bästa hårvårdsprodukten som ger glans, stärker håret och gör så att det ser friskare och fräschare ut!!!!! :)
  Uppskattar dina tips!

  TACK på förhand

 3. Hej,
  Moroccanoil är fantastisk och kan göra allt det du ber om , glans, stärker håret och håret kommer att se mycket fräschare ut.

  Kerastase Resistance Fibre Architecte är en helt annan produkt egentligen. Den bygger upp ett nytt ytskikt på hårstrået, och stärker håret på så vis. Lite svårt att jämföra så.
  Generellt sett så är ju Moroccanoil en vårdande behandling för håret som stärker och bygger upp håret på sikt. Fibre Architect sätter du in när håret är trasigt och förstört så det ska hålla ett tag till.

  Om du köper Moroccanoil Original treatment eller Light treatment till håret och sen använder Moroccanoil Hydrating mask som inpackning / balsam efter varje hårtvätt.
  Om håret är trött och slitet använd Kerastase Resistance hårschampo så har du nog fått det bästa av det bästa.

  Lycka Till.
  Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.