Nyhetsbrev 56 – Big Curls och Bröstcancerfonden

salonclassique Nyhetsbrev#56Ghd Electric Pink – Nu på Salon Classique

Under manga år har ghd varit engagerade I bröstcanser fonden och skänkt massor av pengar, för varje såld styler skänkes nämligen 10 Euro. I år heter serien Electric Pink och det är två olika stylers Classic Gold V och en platinum. Båda stylers levereras med en värmeresisten väska samt ett plattångsskydd. Här ser du ghd Electric Pink Platinum och sen finns ju ghd V Classic Gold Electric Pink, en vanlig ghd Air är också framtagen i serien med snygga rosa detaljer som en kul liten grej även den i serien har man gjort hårsnoddsknyten snygga rosa och svarta. Det är ju fantastiska presenter eller varför inte köpa en till dig själv.
Image
ghd nu även med locktänger

Ghd kom med locktänger och lockstavar, det finns en helt ny serie på sidan där ni kan köpa både en traditionell locktång men sen även de nya populära lockstavarna. Alla är av hör kvalitet i ghd anda med keramiska beläggningar och precis som ghd Platinum stylers har de en tri-zone technology som säkerställer en jämn värme i tången hela tiden. Upplev ghd Curves
Image
Nya Värmespolar Nu från BabylissPro

BaybylissPro har utökat sitt sortiment av värmespolar. Nu finns det två st nya värmespolset. Big Curls med 5 st extra stora spolar. samt en till med 20 st spolar i settet. BabylissPro Profi
Image

Oktober och bröstcanser fonden

Här i Stockholmstrakten har vi verkligen haft en härlig tid. Vi blir lite störda i den hektiska oktober med värme och sol. Jobbet har satt full fart, och många har varit ute på teambuilding och konferenser. Här på salongen har det varit minst sagt hektiskt. I internetbutiken finns många nyheter att lyfta fram, mycket har hänt sedan den nya plattformen gick i skarpt läge i februari. Mycket småfix i butiken pågår ännu när tid finns att sitta och peta i detaljer. Nånting som är nytt är Nyheter Hoppas några nyheter ska falla i smaken. Läs och titta här till vänster och klicka gärna in under fliken Nyheter

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Njut av hösten och än finns väl svamp kvar i markerna. //Susanne

P.S Nu finns Root Vanish Mörkbrun i lager igen Mörk Brun D.S

Det här inlägget postades i Nyhetsbrev, Okategoriserade, Värmespolar, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.