Nyhetsbrev 57 – Allt är inte guld som glimmar

salonclassique Nyhetsbrev#57

Julklappar från Ghd
Ghd kommer alltid med nyheter, nu till julen så har dom en koppar färgad serie. Här ser du hela copper serien.
Hela serien har en vacker coppar ton, väskorna är av hög kvalitet och hårfönen är ju deras fina Air i grunden men nu med coppar nyansen. Ghd Air torkar håret dubbelt så fort.
Det finns förpackningar med både.Ghd Copper V Gold styler och en förpackning med . Ghd Premium stylern
Det finns även ett paket med både en Ghd Air fön och en ghd Classic styler som helt klart är ett jättefint paket. Copper Gold Deluxe kit
I år finns det dessutom två vackra presentförpackningar en med borstar och en styling. Dom är båda mycket prisvärda och fina presenter. Här ser du Ghd Copper Style Gift set och här ser du Ghd Copper Brush Gift set
Image
Äntligen har jag hittat en efterfrågad produkt
Många är det som efterfrågat denna typ av Torkhuv. Huvan placeras på huvudet och sen sitter det en motor fast på torkhuven som blåser upp huvan. En 3 m lång sladd gör det lätt att röra sig medan håret torkar. Finurlig torkhuv
Image
Stora Värmespolar från BabylissPro
Tillhör du dom som letat efter stora värmespolar. BabylissPro har nu två varianter att välja mellan, allt beroende på hur många spolar du vill ha och vilken kvalitet du vill ha på spolarna. 12st spolar i settet har BabylissPro JumbospolarnaDom är av en högre kvalitet. Men ibland behöver vi kanske bara 5 st spolar som BabylissPro Big Curls har.
Image

Stjärnor i advent

Så vackert vi nu går tiden till mötes. Julen närmar sig med stormsteg. Vi går redan mot andra advent och glöggpartyn blir fler och fler. Den första julrushen har vi väl redan sett genom ”Black Friday” som vi precis har gått igenom. Det har ju även sträckt sig ut tillfysiska butikerna och inte bara internethandeln. Annars är det ju rätt skönt att sitta hemma och beställa sina julklappar och slippa stress och stök ute i butikerna och shoppingcentren. I Salon Classiques Internetbutik hittar du just nu rabatter på hela Kerastases hårvårdsserie till julhandeln. Ghd har släppt en hel serie i fantastiskt ” guldskimmrande” coppar läs mer om den här till vänster. Plattänger och hårfönar brukar ju vara fina julklappar, du hittar ett stort utbud av dessa i butiken passa på att kolla in BabylissPro Orchid som är lite annorlunda.
Under Julen är Salongen öppet som vanligt och Internethandeln pågår också som vanligt, dygnet runt året runt. God Jul och Gott nytt år passar jag på att önska er alla. Tveka inte att höra av dig om det är något jag kan hjälpa dig med.Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
Salon Classique på Facebook
Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook. Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.
Salon Classique på Twitter
Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.
Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Tänd ett litet ljus i mörkret. Trevlig Lucia //Susanne

P.S Nu finns Root Vanish Mörkbrun i lager igen Mörk Brun D.S

Det här inlägget postades i ghd, ghd -stylers, ghd Stlyle, ghd-brushes, Kerastase Hårvårdsprodukter, Nyhetsbrev, Torkhuv, Värmespolar, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.