Nyhetsbrev #63 Ta med värmen på resan

13 Januari 2020 – Ser nyhetsbrevet konstigt ut? Kika på det i din webbläsare istället.
salonclassique Nyhetsbrev#63

Värmespolar i reseförpackning
Äntligen så har jag fått tag I Värmespolar lämpliga för att ta med på resan. Det finns en fin liten väska att lägga spolarna I om man vill ha med väskan annars går det ju bra att pack aner det löst i väskan. Spolarna väms på en liten platta som knappt är 20 cm lång och knappt 10 cm bred. Spolarna värms upp snabbt på 3 min med en infraröd teknik och värms innifrån spolen vilket också minskar slitaget på håret vid användandet. Beställ din Sibel Heat Up här
Image

Nytt år ,nytt Nyhetsbrev

Ni som varit med mig ett tag vet att det gått en lång tid sedan jag skickade nyhetsbrev. Jag tänkte försöka komma igång med det igen. Tanken med Nyhetsbrevet är ju att knyta kontakt med er kunder och att få visa lite vad som just nu är aktuellt och kanske även trycka på lite gamla grejer som hamnat i skymundan. Många av er använder hårrullar i någon form, till vänster ser du nu praktiska värmespolar som är lämpliga att ta med på resan.

OM du känner att du felaktigt får detta Nyhetsbrev så kan du lätt avregistrera dig, längst ner hittar du en länk i det här brevet. Om du fått detta nyhetsbrev skickat till dig av en vän så kan du själv anmäla dig HÄR

Förhoppningsvis hörs vi snart igen då ska det handla om ett nytt Veganskt Hårvårdsmärke. Hör av dig gärna om du har frågor eller vill ha hjälpTel: 0706892598 eller e-mail: info@salonclassique.se har jag inte tid just då så ber jag att få återkomma.

Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook
Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.
Salon Classique på Twitter
Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.
Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Hör gärna av dig om du behöver hjälp eller råd, jag finns här. //Susanne

P.S NY spännande serie i Abbas Veganska Hårvård och styling kommer i nästa nyhetsbrev.Mycket fina produkter, jag älskar stylingen D.S

Det här inlägget postades i Hårrullar-Hårspolar, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Värmespolar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.