Nyhetsbrev 64 – I kärlekens tecken

11 Februari 2020 – Ser nyhetsbrevet konstigt ut? Kika på det i din webbläsare istället.
salonclassique Nyhetsbrev#64

Abba kanske ditt veganska val
Abbas Veganska hårvård är 100% veganskt och fritt från, DEA, syntetiskt tillsatta färgämnen, Parabener, Phthalat, Sodiumklorid, Sulfat.Alla produkter innehåller protein från Quinoa, Korn och Soja.Vilket stärker och reparerar skadligt hår.
Stylingserien har jag fastnat mycket för själv. Jag jobbar väldigt mycket med de produkterna just nu i salongen och jag tycker att dom håller en hög kvalitet. Moussen är lite krämig och annorlunda känsla i men otroligt dryg och mycket bra. Sprayen i aerosol doftar som jag tycker selleri, märklig doft just på hårspray, men sprayen är bra.
Här ser du hela sortimenet
Image

I kärlekens tecken

Det är underbart att vi nu får fira och uppmärksamma kärleken. Jag tror att vi lätt tar den för givet och glömmer att vårda den. Kärlek kan ju vara så mycket , den ter sig annorlunda vart den än är riktad. Hur som helst så har vi den alla på något vis och det är nyttigt att ge den lite uppmärksamhet.
Kärleken till natur och vår planet visar sig ju mer i våra arbetsmaterial och produkter vi säljer i salongen. Här till vänster så kan du läsa om Abba som är ett nytt veganskt hårvårds märke.
.

OM du känner att du felaktigt får detta Nyhetsbrev så kan du lätt avregistrera dig, längst ner hittar du en länk i det här brevet. Om du fått detta nyhetsbrev skickat till dig av en vän, så kan du själv avanmäla dig HÄR

Förhoppningsvis hörs vi snart igen då ska det handla om hårrullar att värma i vatten. Hör av dig gärna om du har frågor eller vill ha hjälpTel: 0706892598 eller e-mail: info@salonclassique.se har jag inte tid just då så ber jag att få återkomma.

Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook
Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.
Salon Classique på Twitter
Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.
Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Hör gärna av dig om du behöver hjälp eller råd, jag finns här. //Susanne

P.S Här kan du i förväg spana in hårullarna. Hot Water D.S

Det här inlägget postades i Abba - Vegansk Hårvård, Nyhetsbrev, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.