Nyhetsbrev 66

06 November 2020 – Ser nyhetsbrevet konstigt ut? Kika på det i din webbläsare istället.
salonclassique Nyhetsbrev#66

Salon in a bottle-putsväck med gråa rötter
Har ni upptäckt Salon in a bottle? En mycket bra och effektiv spray och puder att täcka de där små gråa rötterna som kryper fram kort efter färgningen är gjord. Salon in a bottle Powder använder till och med jag i ljusbrunt trots att jag är vit/blond. Jag sätter lite ljusbrunt puder i benan och lite i hårfästet under luggen så får det ett snyggt djup i färgupplevelsen.
Här ser du hela sortimenet
Image
Chrie Color mousse – En uppfriskande mousse för färgen
Många av er älskar Chri Color mousse.
Att combinera Chri Color mousse med Salon in a bottle är absolut möjligt…dom kompleterar varandra helt enkelt.
Här väljer du färgnyans och antal
Image

Trött på dina rötter

Nu är vi väl alla trötta på Corona. Hur många av er har inte vågat er till frisören sedan i Mars? Ja på salongen har det märkts en nedgång på besökare i början av Pandemin. Jag tog tidigt ett beslut att jobba med munskydd, tillhandahålla handsprit och desinficera alla ytor mellan kunderna. När jag såg att sjukvården fått tillgång till de visir de behövde så köpte jag in visir och har jobbat med det sedan dess. Jag har engångsmunskydd att tillhandahålla till de kunder som vill ha det när jag jobbar. Det går alldeles utmärkt att jobba med det, jag har fått in en snits hur jag gör med munskyddet nu. Ställ krav på din frisör att dom ska ha skydd när dom tar emot dig, ställ krav på att avstånd hålls i salongen. Mina kunder får stå ut med att jag inte släpper in dom utan ber dom vänta utanför och att jag flyttar runt dom i salongen, allt för att skapa en så trygg miljö som möjligt. Nu känner sig kunderna trygga hos mig och dom kommer tillbaka även nu när smittan ökar igen. Finns du i närheten så är du hjärtligt välkommen.

OM du känner att du felaktigt får detta Nyhetsbrev så kan du lätt avregistrera dig, längst ner hittar du en länk i det här brevet. Om du fått detta nyhetsbrev skickat till dig av en vän, så kan du själv avanmäla dig HÄR

Förhoppningsvis hörs vi snart igen. Hör av dig gärna om du har frågor eller vill ha hjälpTel: 0706892598 eller e-mail: info@salonclassique.se
har jag inte tid just då så ber jag att få återkomma.

Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook
Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.
Salon Classique på Twitter
Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.
Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Hör gärna av dig om du behöver hjälp eller råd, jag finns här. //Susanne

P.S kolla in Black Fridays erbjudanden Kanske hittar du din favorit. D.S

Det här inlägget postades i Hårfärg, Okategoriserade, Salon in a bottle och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.