Nyhetsbrev 67- Black Week utan sol

26 November 2020 – Ser nyhetsbrevet konstigt ut? Kika på det i din webbläsare istället.
salonclassique Nyhetsbrev#67

Nya produktuppdaterade Soft Curler
Nu har dom uppdaterat Soft Curler. Dom har blivit mycket stadigare i sitt skumgummi samt att byglarna är bättre. Många blir tacksamma för det. Dessutom finns nu alla storlekar hemma i lager.
Du hittar dom Här
Image
Miranda Skin Care Hudvårdsprodukter
Mirandas hudvård kommer från Norge och håller överlag en fin kvalitet. Såldes tidigare enbart på homepartyn. Jag kan köpa in det via en av mina leverantörer här i Sverige och sälja det via min webshop. Om du vill testa något nytt så finns både rengöring, deodorant, duschcreme hudkrämer och jaaa, det mesta. Här hittar du Mirandas Muscle gel som är fantastisk om du har muskelvärk och är Mirands storsäljare. Den går snabbt in i huden och doften försvinner snabbt. Surfa runt och se om du hittar något som kan passa just dig. Här hittar du alla Mirandas hudvårdsprodukter
Image
Längtar du efter lite färg nu så här i november?
Tan Can
är ett relativit nytt märke för mig. Dom erbjuder det mesta av Self-Tanning produkter. Kolla in och se vad som finns, lite brun utan sol piggar alltid upp i mörkret, speciellt nu när vi inte kan resa.
Image

Black Week

Så här mitt i Black Week känns det verkligen tungt av dels novembermörker, dels av pandemin, många är sjuka och många har det svårt i sin isolering. Jag jobbar på för fullt i alla hörn det går. Nu känner sig de flesta trygga med att komma till mig då de vet att jag arbetar med visir och att det finns tillgång till både munskydd och handsprit. Internet-handeln pågår ju som vanligt och mycket kan man handla via internet som man normalt handlar ute i butiker. Hos mig hittar du ju det mesta för bashygien, som schampo, balsam och all vård till håret samt styling. Miranda har ju duschcreme och deodorant men även hudkrämer och rengöring. Kolla in Mirandas hudvårdsprodukter här bredvid så får du se om du kan finna något kul. Har du muskelvärk är ju deras Muscle gel otroligt omtyckt.

OM du känner att du felaktigt får detta Nyhetsbrev så kan du lätt avregistrera dig, längst ner hittar du en länk i det här brevet. Om du fått detta nyhetsbrev skickat till dig av en vän, så kan du själv avanmäla dig HÄR

Förhoppningsvis hörs vi snart igen. Hör av dig gärna om du har frågor eller vill ha hjälpTel: 0706892598 eller e-mail: info@salonclassique.se
har jag inte tid just då så ber jag att få återkomma.

Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook
Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.
Salon Classique på Twitter
Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.
Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Hör gärna av dig om du behöver hjälp eller råd, jag finns här. //Susanne

P.S kolla in Black Fridays erbjudanden Kanske hittar du din favorit. D.S

Det här inlägget postades i Hårrullar-Hårspolar, Mirandas Skin Care, Tan Can och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.