Nyhetsbrev Kerastase Resistance Force Architect

>

salonclassique Nyhetsbrev#4

Nyheter från Kerastase Resistance serien

Alldeles nytt i butiken är Kerastase Resistance Force ArchitectNu utvecklar Kerastase Resistance sin serie med ytterliggare produkter i serien Force. Tre nya produkter för mycket försvagat hår.Schampo och äntligen en inpackning i Force serien, det är efterlängtat ska jag säga. Dessutom något så ovanligt som en leave-in serum. Ett skyddande och stärkande serum för hårtoppar och längder. Rykande nytt.

Image

Oktober Månad är Rosa Bandets Månad

Stöd Rosa Bandet med ghd´s nya Pink Orchid styler
Med Pink Orchid Limited Edition Styler stödjer ghd igen i år Cancerfondens Rosa Bandet kampanj. Varje år får 7 000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer – var nionde kvinna drabbas någon gång i livet.

Image

Indiansommar i Sumpan

I veckan har det varit varmt och härligt och helgen förutspås bli varm. Förra helgen var jag ute och plockade svamp ute i roslagen. Höstens färger gör sig mer påminda och luften blir sval. På salongen färgas det för fullt. Höstens nyanser avspeglar sig i frisyr och färger klara röda nyanser är poppis igen. Sätt lite piff på färgen om än bara en toning så får du enkelt ett lyft. Har du riktigt skadade toppar efter sommaren testa Kerastases nya Force Architect som du ser här i nyhetsbbrevet.

Vad tycker du om Jimmy OH´S design, maila och berätta på info@salonclassique.se

Vänliga hälsningar,
Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook

Följ Salon Classique på facebook. Gå in och ”Gilla” Salon Classique samt läs lite snabba upplägg av produkter och lite korta inlägg.facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 41. Ta hand om er till dess! /Susanne

Det här inlägget postades i ghd -stylers, Kerastase Hårvårdsprodukter, Nyhetsbrev, Värmeverktyg - Plattång. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.