Jag har blivit förälskad…….i Moroccanoil hårprodukter

Moroccanoil Glimmer Shine Spray och Restorative Hair Mask

Moroccanoil Glimmer Shine Spray och Restorative Hair Mask

Jag kan väl inte dölja det längre att det är just så. Moroccanoil har tagit plats i mitt hjärta , och jag älskar det.
Moroccanoils hårprodukter slutar inte överraska med sin enorma potential. Just nu har jag två tester på gång ute bland mina kunder. Dom ska båda jobba med att gnida in Moroccanoil Original Oil Treatment i hårbotten. Den ena är 12 år och har  lite mjölkskorvsaktigt i hårbotten samt att han är irriterad i hårbotten. Den andra är en kvinna i 70 års ålder som har sveda och klåda i hårbotten uppe på hjässan vid kronan.

Jag har under en tid haft känslan av att det kan vara bra och jag känner mer och mer för att riktigt massera in oljan i hårbotten och i huden då jag tror att den är bra även där och även om du inte har problem i hårbotten. Det är min känsla. Sen har jag nu i efterhand upptäckt i informationen om produkterna att man faktiskt rekommenderar att oljan gnids in i hårbotten. Så det blir spännande att se hur det går med testerna.

Moroccanoil Original Oil Treatment och Light Treatment går att använda på en mängd olika sätt, egentligen är det bara du själv som begränsar användandet till det område där du vill ha det.

Du använder Moroccanoil håroljan på nytvättat fuktigt hår då du har handdukstorkat det. Ta ett par pump i handen, gnid in oljan i händerna och sätt i den på hårets hela längder. Dra in den i håret och forma till håret med händerna.

Detta sätt att använda håroljan är urspungs rekommendationen. Sen säger jag gör hur du vill….testa och prova på olika sätt….är du rädd för att håret ska bli oljigt så sätt den inte på torrt hår. Blir håret oljigt när du använder den i fuktigt hår…ta lite mindre olja.

När du sätter i oljan på torrt hår så blir det lite oljigt, dels tar det lite tid innan det går in i håret men sen behövs det lite vatten. Ta lite vatten på händerna och dra in olja med det. Vatten fungerar som oljans transportmedel in i håret.
Med Glimmer Shine Sprayen ( som är ren olja du sprayar på håret som en finish produkt) så sprayar du den i torrt hår efter du har avslutat din styling, OM du tar i håret innan shinsprayen har gått in i håret ( vilket den gör ganska snabbt ca 60 sek…drygt ) så blir den oljig. Därför är det viktigt att du inte tar i håret med händerna som det rekommenderas.

Moroccanoil håroljan innehåller fettsyror, omega-3 oljor samt antioxidanter som skyddar och ger håret dess glans. Oljan går direkt in i håret och preparerade hårstrån blir släta och fina som obehandlade hår. Håroljan förvandlar, håret känns fylligare och stärks och får nytt liv.

Moroccanoil ska upplevas.

Det här inlägget postades i Moroccanoil och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag har blivit förälskad…….i Moroccanoil hårprodukter

 1. Amanda skriver:

  Wow! Jättekul att läst detta för har precis beställt en flaska på nätet! Beställde en light dock (för fint hår) för mitt hår är VÄLDIGT fint och blir nämligen tungt fort av feta hårprodukter.. Vet du om light också är bra?

 2. Hej Amanda,
  Kul att du skriver. Båda oljorna är precis lika, förutom att Moroccanoil light oil treatment inte innehåller några som helst pigment.
  Light oljan rekommenderas till blonda hår samt blekta hår och jag rekommenderar det även på kraftigt gråa hår eftersom de håren har lätt att anta en gulnad nyans.
  Så Moroccan Oil Light treatmnent kan använda av alla och med fördel då att den inte kan orsaka att riktigt ljusa hår blir guldiga.
  Du kan läsa mer i min butik på nätet http://www.salonclassique.se/shop/show_cat.asp?cat_id=147 där kan du även beställa mer produkter om du önskar det.
  Lycka till Amanda och hör av dig om du behöver någon hjälp eller om du undrar något.
  // Susanne Magnusson Salon Classique

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.