Nyhetsbrev – Mjäll och Internationella Kvinnodagen

8 Mars, 2012

salonclassique Nyhetsbrev#15

Det händer FLER saker i Kerastase

Kerastase Specifique serien har förnyats. Nu förändras deras mjällschampon. De finns två schampon som tidigare för fett hår och torrt hår, som heter Kerastase Specifique Exfoliante Purifiant och Hydratant. Nu är det ett exfolierande / peeling schampo som både ska återfukta och mjukgöra huden samtidigt som den avlägsnar mjällen.
Beställ enkelt NU

En ytterliggare nyhet är Kerastase Specifique Bain Stimulist den kommer att ersätta Kerastase Specifique Bain Prevention GL, den som är för fint tunt hår.
Schampo för periodiska håravfall för tunt och fint hår.

Hela serien Specifique känns både ny och uppdaterad.
Image

Fira Internationella kvinnodagen med en Ghd Styler.

Än är det några dagar kvar på rean. Rean gäller på hela Ghd Gold serien samt hela Ghd IV Original serienGäller så långt lagret räcker eller fram till den 15 Mars.

Image

Vårkänslor i butiken på Internationella kvinnodagen.

Visst är det härligt at få känna solen värma och fåglarna kvittrar igen. Så här på våren precis i skarven mellan vinter och vår kan vi får problem i hårbotten. Läs om Kerastase Specifiques nya hårschampon mot mjäll.

Passa på och ge bort en Ghd styler på Internationella kvinnodagen, Ghd Sale pågår fram till den 15 Mars så än är det några dagar kvar.

Anvisa en ny kund som handlar för minst 500:- i Internet Butiken och få en rabattkod till dig själv med 20% rabatt som tack för anvisningen. Skicka ett mail när din vän genomfört beställningen så får du din rabattkod skickad till dig på e-post.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Följ Salon Classique på facebook. Gå in och ”Gilla” Salon Classique samt läs lite snabba upplägg av produkter och lite korta inlägg.facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 12. Ta hand om er till dess! /Susanne

Det här inlägget postades i ghd -stylers, Håravfall, Hårbotten, Hårtvätt, Kerastase Hårvårdsprodukter, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.