Nyhetsbrev – Sale – Det händer saker….

24 Februari, 2012

salonclassique Nyhetsbrev#14

Ghd Sale billigare än så här blir det inte.

Ett helt otroligt erbjudande. Passa på NU. Rean gäller på hela Ghd Gold serien samt hela Ghd IV Original serienGäller så långt lagret räcker eller fram till den 15 Mars 2012.

Image

Det händer saker i Kerastase

Kerastase Homme har varit en välkommen serie för herrar. Nu utökas serien med en Roll-On för att enkelt kunns behandla periodiskt håravfall. Rolla på området en minut om dagen och vips så har du behandlat ditt periodiska håravfall. Enkelt att behandla periodiskt håravfall på detta sätt.
Beställ enkelt NU

Ytterliggare en produkt till familjen är
Kerastase Homme Bain Vita Energique

Ett vanligt schampo för er killar, som bara vill ha ett vanligt schampo men vill stimmulera hårproduktionen. Rekommenderas till er som tvättar håret ofta gärna varje dag.
Image

Ghd Sale, som du aldrig sett tidigare.

I går lades grunden för en ny E-handelsplattform på Salon Classique Internet Butik. Så inom en snar framtid kommer butiken att förrändras lite. Det ska bli jättespännande och se hur den växer fram. Designen kommer vara den samma med vissa små förbättringar men du kommer att känna igen dig.

Nu I Februari vill Ghd förlänga Julen med en Sale Kampanj. Tomten vet inte alltid vad en kvinna vill ha så passa på NU, så här billigt blir det inte igen.

Anvisa en ny kund som handlar för minst 500:- i Internet Butiken och få en rabattkod till dig själv med 20% rabatt som tack för anvisningen. Skicka ett mail när din vän genomfört beställningen så får du din rabattkod skickad till dig på e-post.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Följ Salon Classique på facebook. Gå in och ”Gilla” Salon Classique samt läs lite snabba upplägg av produkter och lite korta inlägg.facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 8. Ta hand om er till dess! /Susanne

Det här inlägget postades i ghd -stylers, Håravfall, Kerastase Hårvårdsprodukter, Nyhetsbrev, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.