Sommarminnen

”Nu blir det Höstväder ” sa en av mina kunder i veckan. Höstväder??…redan vart tog SOMMAREN vägen?

Sommarminnen

Sommarminnen

Tid är något konstigt. Vi ska göra så mycket PÅ sommaren vi ska hälsa på här och där och åka fram och åter, vi planerar noga så allt ska hinnas med. Sen sitter vi där och tittar och undrar vart tog sommaren vägen? På landet är det lugnt och tyst, alla grannar är borta på semestern i Juli. Konstigt jag trodde det var då man ville vara på landstället…*ler*…men så är det inte.

Själv gillar jag hösten och ser fram emot den. Jag gillar mina vardagsrutiner och jag gillar att krypa upp framför brasan och mysa i höstmörkret. Tända levande ljust.

Sommaren sätter sina härliga spår i form av solbränna och solblekt hår.

Du har väl gömt dina sommarminnen så du kan sitta och minnas i höstrusket, som i Carl Antons visa, där han lät maskrosorna finnas för att det var så skönt att sitta och minnas små solar i gräset när sommaren var slut.

Jag tror att vi alla har fina sommar minnen gömda i vårt inre att kunna ta fram och minnas.
Ett av mina roliga sommar minnen var Stockholm International Gospel Festival, där jag deltog och sjöng och hade fantastiska dagar. Det var deltagare från stora delar av Europa. Körledare från Norge, Finland, London, Usa och Sverige. Otroligt roligt.

Vad har du för sommarminnen som du ” gömt ”? Skriv och berätta.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.