Nyhetsbrev 19 Augusti Kerastase Soleil , Goldwell Sun Reflection

”Nu blir det Höstväder ” sa en av mina kunder i veckan. Höstväder??…redan vart tog SOMMAREN vägen?

Sommaren sätter sina härliga spår i form av solbränna och solblekt hår.

Nu är det full rulle igen efter all sommar ledighet. Nu märks  det att folk jobbar igen. Vad jag märker nu i salongen är att många har otroligt torrt hår efter sommarens värme och sol. Kanske har vi varit på landet och tvättat håret med…tja..lite av varje…eller haft ont om vatten så inget onödigt vatten har spillts så balsamet är ett minne blott…vad än är anledningen så är dom alla härliga ändå…men inte för ditt nu torra hår..*skrattar*

Även efter sommaren är Kerastase Soleil serien att använda nu för att den serien innehåller återfuktande ämnen och vårdar håret utifrån solexponering. Så jag tycker det är en utmärkt serie att använda nu fram till Oktober i alla fall. Sen kan du ställa undan den och återgå till de vanliga produkterna du brukar använda.

Kerastase Soleil

Goldwell Sun Reflect

Ett alternativ nu är Goldwells dualsenses solprodukter . Fina solprodukter som finns som schampo, balsam , inpackning och en gel med stadga.

Det här inlägget postades i Goldwell dualsenses, Goldwell Hårprodukter, Kerastase Hårvårdsprodukter, Solskyddsprodukter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.