Aura Botanica – När naturen får bestämma

salonclassique Nyhetsbrev#58

Amika – Ny hårvårdserie på Salon Classique
En helt ny amerikans hårvårds serie som är häftigt färgglad och friska dofter. Amika är en hårvårdserie som är full av spännande produkter. Bla annat så har dom ett torrbalsam som det är första gången jag ser. Kombinera torrshampo
och torrbalsam
dagen efter när du är på språng och tiden är knapp så har du ett helt nytt fräscht hår.
Amika har både hårvård, styling och en hel serie med borstar, i behaglig kork Mera är på ingång där så håll utkik i butiken.
Image
Kerastase Aura Botanica – När naturen bestämmer
Kerastase har äntligen släppt sin nya hårvårdserie Aura Botanica. Den är naturlig och innehåller inga parabener , sulfater och silikoner. Aura Botanica är miljövänlig hela vägen allt från producenten till slutkund, med återvinningsbar plast i flaskor och behållare till att dom tar hand om återplanetring av argan träd och kokospalmer till att ta hand om de människor som arbetar med produkternas ursprung. Inga kemikalier har använts vid tillverkningen. Ansvarsfullt hela vägen från tillverkning till slutkonsument.
Till skillnad från de övriga serierna så MÅSTE shampo och balsam användas tillsammans, det är helt nytt. Schampot förbereder håret för att kunna tillgodogöra vården från balsamet och tillkommer inte balsamvården så lämnar man hårvården ofullständig. Det finns flera kombinationer som är rabatterade just för att produkterna bör användas tillsammans eller passar bra med varandra. Här ser du hela serien
Image

Damma av våren

Här på Salon Classique är det full fart på våren. Nya färger och nya former. Dammet yr och allt gammalt städas bort inför allt nytt som är på gång. Både utomhus och inne på salongen.

Mycket nytt har hänt, nya produktserier och även uppdaterade serier. Omgörelse av produkter, saknar du någon produkt i Goldwell StyleSign så kan den ha ändrat sitt utseende och bytt produktgrupp. Nytt är även Argan Velvet
som är från Italien , dom har sin Arganolja i en creme form i sina produkter, mycket intressant. Testa gärna deras sköna Bodycreme. Till vänster ser ni ytterliggare nyheter.
Mycket kampanjer har pågått och ännu ett par dagar är det 20% sänkt pris på hela Ghd sortimentet,
gäller till 31/3).

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook
Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.
Salon Classique på Twitter
Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.
Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Ha en underbar vår I solen och glöm inte solskyddsfaktor på näsan. //Susanne

P.S Du missar väl inte de sista dagarna på Ghd 20% kampanj, fram till 31/3-17 D.S

Det här inlägget postades i Nyhetsbrev och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.