Kerastase – Aura Botanica

Kerastase har äntligen släppt sin nya hårvårdserie Aura Botanica. Den är naturlig och innehåller inga parabener , sulfater och silikoner. Aura Botanica är miljövänlig hela vägen allt från producenten till slutkund, med åtevinnisbart palst i flaskor och behållare till att dom tar hand om återplanetring av argan träd och kokospalmer till att ta hand om de människor som arbetar med produkternas ursprung. Inga kemikalier har använts vid tillverkningen. Ansvarsfullt hela vägen från tillverkning till slutkonsument.

Kerastase Aura Botanica naturlig hårvårdserie

Till skillnad från de övriga serierna så MÅSTE schampo och balsam användas tillsammans, det är helt nytt. Schampot förbereder håret för att kunna tillgodogöra vården från balsamet och tillkommer inte balsamvården så lämnar man håret halvgjort liksom.

Kokosolja och Arganolja är två vesäntliga ingredienser. Produkterna är 97% naturliga och 3 % är parfym och konserveringsmedel.

Vården stannar i håret och arbetar i 48timmar samt så har du ett antifrizzskydd på 72 timmar och du får 4x mer lyster och glans i håret.

Aura Botanica har en serie av 4 st produkter. Eftersom tex schampo och balsam arbetar tillsammans  så hittar du paketpris på dessa samt så har du dessutom en större vårdande effekt där du kan blanda in oljeblandningen i schampot eller balsamet så därför finns det paketpris på alla varianter. Se hela serien HÄR

Bain Micellaire – Schampo
Soin Fondamental – Balsam
essentiell – Vårdnade oöjeblandning
Essance Déclat – Ultrafin fönmist

Det här inlägget postades i Hårtvätt, Kerastase Aura Botanica, Kerastase Hårvårdsprodukter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.