Den Ultimata lyxen med Kerastase Chronologiste


salonclassique Nyhetsbrev#52Kerastase Chronologiste – den ultimata lyxen

Djupt nere på havets botten finner vi den exklusiva, unika ingrediensen Abyssine som vårdar håret på djupet. Chronologiste består av en sammanslagen expertis som kommer från flera av Kerastases serier. Kerastase Chronologiste passar alla hår med multi behov. Håret blir otroligt mjukt och följsamt. På salongen utför jag den speciella hårbottenbehandlingen och du köper samtidigt med dig hemmavårds produkter. Serien har ett djuprengörande schampo Kerastase Cronologiste Soin Gommage Renovateur som är ett förschampo, ett vanligt schampo Kerastase Cronologiste Bain Revitalasant, inpackning Kerastase Cronologiste Crème de Regenerationoch en vårdande olja Kerastase Cronologiste Parfume En Huile. Salon Classique är en av få som får sälja Kerastase Chronologiste inte bara på salongen utan även på Internet.

Kerastase har gjortdet igen, hur kan det bli så mycket bättre än så här, exklusivt djupvårdnade.

Image
Kerastase Serum Jeunesse – Ungdoms serum

Kerastase har mer och mer gått över till vad dom kallar för Hair Skin Care. I den här nya Kerastase Densifique produkten så är det ett ungdoms serum som ska masseras in i hårbotten och lämnas kvar. Det ska ner i huden ordentligt och där förhindrar det melaninet från att avta och därmed fördröjer man tiden till att håret blir grått. Kerastase Desifique Serum Jeunesse ger håret en fantastisk luftig, volym känsla och håret känns fräscht och friskt, på produkten säger man att du får en känsla av ungdomlighet. Jag säger bara den är härlig, doften är helt underbar.
Image
Root Vanish –boosta färgen

Efter ca 4 veckor efter att du har färgat håret så har du som är gråhårig en liten grå utväxt. Du boostar till färgen igen med Root Vanish genom att borsta i denna gelefärg på gråhårsutväxten. Borsta ner den i benan och i hårfästet så lyfter färgen otroligt mycket. Sen brukar jag lägga en bena bredvid ”benan” med Root Vanish och sen en bena på andra sidan benan då har du täckt upp vad du egentligen behöver för att fräscha upp färgen. Root Vanish finns i flera nyanser P.S Lite längre ner kan du läsa lite frågor och svar om Root Vanish.D.S
Image
Frågor och svar om Root Vanish

” Är den svår att sätta i håret? Hur länge räcker den? Mvh Susanne Landström”

” Svar: Du borstar ner Root Vanish i hårbotten lätt och enkelt. Du behöver inte vara så noga och du behöver inte lägga i så mycket så du täcker precis allt, utan ta lite lagom bara. Färgbehållaren innehåller 100 st pump och beroende på hur mycket du använder per gång så räcker det ju olika länge. I början går det åt lite mer. Det finns en indikator på sidan som visar hur mycket du har kvar. Tre hårtvättar i rad rekommenderar jag att du lägger i Root Vanish då får du igång en snygg nyans. Jag rekommenderar att använda Root Vanish på nytvättat fuktigt hår för ekonimin skull, det går åt lite mindre då och du torkar till det lätt och stylar till det lätt efteråt då.” Ha en hemma i reserv så du inte råkar stå där utan inför festen på lördag .

”Hej, jag vill gärna beställa en sån där Root Vanish men hur vet jag vilken nyans jag ska välja. Jag gör blonda slingor i håret och jag är väldigt grå i botten men mycket av det gråa ser mörkt ut så därför undrar jag vad jag ska välja. Slingor brukar jag göra för att det inte ska se så grått ut i nyansen. Tacksam för hjälp. Elisabet Svedin”

Tack för din fråga Elisabet. Det blir jättesnyggt att fylla på med den blonda Root Vanish i botten, du kommer få en varm fin blond nyans och det kommer lyfta helhetsnyansen på håret. Root vanish ljusar inte upp håret och påverkar inte det mörka på så sätt men det kan ge det ljusa gråa, det som lyser, en fin blond ton och det påverkar helhetsintrycket. Det mörka får ju lite av det blonda också och det kommer se naturligt ut tillsammans. Lycka Till ” Susanne Magnusson

Image

Sprudlande vår

Är det inte helt enastående vackert just nu? Våren står just nu i full blom och våren har gått så sakta i år så vi har verkligen kunnat följa all dess skiftningar. På våren är det alltid fullt upp, inte bara alla djur i naturen har fullt upp utan även vi. Många student examens som planeras och konfirmationer. På Salongen och dess Internet handel är det fullt upp. Nu säljer vi en massa student examenspresenter och konfirmations presenter i form av Plattänger och Fönar. Nya fina prisvärda sköna plattänger som perfekta presenter finns i Internetsidan Svart eller Rosa

Kerastase gör det igen, skapar det mest fantstikt vårdande serie som finns. Kerastase Cronologiste Salon Classique är en av få utvalda återförsäljare både i Salongen och på Internet. Se mer här till vänster.

Ge lite nytt liv på färgen när den blaskar ur Root Vanish ger lite nytt liv åt färgen fram tills du vill färga det igen, borta på gråhårsutväxten och hela färgen vaknar igen. Finns ju i flera nyanser förhoppningvis ska ni kunna hitta något som passar, annars slå en signal.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Ha det så gott så länge, njut av alla blommor som exploderar i blom just nu. //Susanne

P.S Mer nyheter att vänta från Kerastase Resistance inom kort. D.S

Det här inlägget postades i Hårfärg, Kerastase Chronologiste, Kerastase Hårvårdsprodukter, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Root Vanish by Kazumi och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.