Nyhetsbrev – Gråhårsutväxten som försvann

salonclassique Nyhetsbrev#49
Root Vanish by Kazumi

Glöm irriterande gråhårsutväxt, nu kan du enkelt förvilla bort den fram till det är dax att färga håret igen. Root Vanish by Kaxumi är en gelefärg gjord på 22 asiatiska växtextrakt och borstas ner på den grå utväxten lätt på vått eller torrt hår. Du kan se en instruktionsfilm, som ligger inne på varje produkt i butiken. Det finns fyra olika nyanser än så länge. Ljusbrun, Mörkbrun, Blonde, Svart Det är ju en fantatisk produkt att använda för er som färgar håret hemma, hur ofta är det inte som du missar en dutt och så går du och irriterar dig på den lilla fläcken sen. Du slipper öppna en helt ny förpackning hårfärg och blanda till och kan nu bara borsta i lite Root Vanish på den missade fläcken. Både hår och hårbotten mår bra av Root Vanish, det är fina botaniska örter som färgen bygger på. Det märks på håret att det mår bra av det. Jag har skrivit ett blogg inlägg också om Root Vanish och jag använder det på mig själv. Jag rekommenderar att man torkar , fönar eller stylar håret efteråt oavsett om Root Vanish sätt i på torrt eller vått hår.
Image
CeraCrimpstyler, en riktig krustång.

Äntligen har vi fått en riktigt bra krustång igen. CeraCrimpstyler. Den här krustången är perfekt för att sätta in längst ner vid hårrötterna för att bygga en volym underifrån. Lyft på överhåret lite, tryck in några tag med Crimpstylern på en passé, och släpp ner överhåret så vips har du en bra fyllighet och volym. Tack vare de tätt sittande vecken på stylern så så blidas ett riktigt krus. Du kan själv ställa in vilken temperatur du vill ha på stylern en LDC display gör det lätt att se temperaturen.
Image

Spara en tomte

Nu när julen dansade ut, som en av mina kunder berättade, hade hon lite svårt att skilja sig från sin favorit tomte. Spara honom framme du sa jag till henne. Vi gör så vackert i våra hem till jul och sen så längtar vi oftast efter att ta bort allt, men en lite tomte kan väl påminna om allt det vackra. Det är rätt skönt när livet återgår till normala gängor. På salongen har det varit otroligt mycket, både på ursviksvägen och i Internetbutiken. Det har varit roligt och det mesta har fungerat riktigt bra, förutom lite fördröjda leveranser. Lagom till julen kom det hem en ny produkt som slog i taket direkt. Root Vanish by Kazumi , nu så behöver inte gråhårsutväxten vara ett problem längre. Root Vanish by Kazumi. Se mer om det till vänster här. CeraCrimpstyler är ytterliggare en nyhet Volymtång / Krustång Den här svarar på mångas önskningar, en riktig krustång som du lätt kommer åt med i hårbotten.
Ny förbättrad kundsevice funktion på Internetbutiken är ytterliggare en nyhet. Se den på sidan

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
Salon Classique på Facebook
Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter
Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.


Ha det så gott så länge och njut av dagarna som bara blir längre och längre nu. //Susanne


Det här inlägget postades i Hårbotten, Hårfärg, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Nyhetsbrev – Gråhårsutväxten som försvann

 1. annika löfstedt skriver:

  hej ! skulle gärna vilja testa root vanish men är lite osäker hur min hårbotten reagerar på det.
  när jag färgade håret sist hos min frisör med en intensiv toning (svart) så fick jag en allergisk reaktion i hårbotten. Har sedan dess haft problem med torr o kliande hårbotten. Då hör det till saken att jag har färgat mitt hår i ca 4 års tid och använt samma märke och samma frisör. Min naturliga hårfärg i dag är grå och tanken på att bli helt gråhårig gör mig inte gladare då man är fyllda 50 och mitt i klimateriet. Så vad tror du skulle jag våga testa root vanish nu när mitt gråa börjar komma fram? Hör till saken att jag alltid haft korthåriga frisyrer. Så skulle vara tacksam om du kunde råda mig.
  .Hälsningar Annika

 2. Hej Annika, Tack för att du skriver och frågar. Jag tror du kan tåla Root Vanish med din hårbotten. Root Vanish är en gelefärg som är baserad på enbart asiatiska botaniska extrakt och oljor. Produkten är stärkande och vitaliserande för hårbotten.

  Sen vet man aldrig om du kan vara allergisk mot någon växt eller olja från naturen. Ofta när man får en allergisk reaktion av hårfärgen eller intensivtoningen så är det ju den kemiska sammansättningen, alkalien och väteperoxid och alla kemiska ämnen som en hårfärg innehåller. I framtiden ska du vara jätteförsiktig med hårfärg, blekning och permanent vätska. Innan du ska göra någon behandling så ta en bumullstuss lägg på preparatet du vill testa dig mot och sätt fast bomullstussen i armvecket och låta sitta upp till ett dygn. Det är ett enkelt allergi test och kan visa dig lite hur du tål produkten.

  Root Vanish ska du testa först i ditt armveck för säkerhets skull. Root Vanish kan fräscha upp ditt gråa och ge dig både färg och lyster. Lycka till. Hör av dig igen om du vill ha mer hjälp. Mvh Susanne Salon Classique

 3. annika löfstedt skriver:

  Hej ! Tack för ditt snabba svar och goda råd ska genast gå in och beställa Root vanish. Men då är min fråga vilken färg ska jag välja ljusbrun eller mörkbrun?har färgat det med mörkbrun innan det var bara när vi la intensivtoningen som vi valde svart.

  m v h Annika Löfstedt

 4. Hej Annika,
  jag tror du ska börja med Mörkbrun. SEn kan du prova den ljusare också. Men jag tror du ska ta den mörkare till att börja med. Mvh Susanne Salon Classique

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.