Fördelar med Värmespolar

När du stylar ett hår så brukar det innehålla någon form av styling medel och sen värme.
När du fönar ett hår så sätter du i styling produkterna i fuktigt hår sen blåser du med fönen och formar med en borste. Det som gör att formen på håret stannar kvar är om du låter håret ligga kvar i borsten ( inrullat) och svalnar där.

Babyliss Pro Keramiska Värmespolar

Babyliss Pro Keramiska Värmespolar

 

Fördelarna med värmespolar är att du rullar håret på fuktigt hår, lätt fuktigt hår, med stylingmedel i håret  och värmespolarna är varma när du rullar upp håret sen svalnar håret gradvis med hårrullarna i håret. På så sätt får du en stadigare styling av håret. Blir det lite för stadigt så borstar du ut det med kraftiga tag. Du kan till och med använda fön och borste efteråt för att dra ut det lite om det blivit lite för hårt stylat.
Alternativt är att du använder vanliga hårrullar på fuktigt hår och sen torkar med värme. Att fördra är ju att använda en torkhuv där du värmer ordentligt koncentrerat och sen låter håret svalna med rullarna i håret.

Torkhuv med hårrullar

Torkhuv med hårrullar

 

 

Det här inlägget postades i Hårrullar-Hårspolar, Okategoriserade, Uncategorized, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.