Hur använder man Moroccanoil Oil Treatment

Moroccanoil Oil Treatment används vanligtvis i fuktigt nytvättat hår. Det är en behandling på djupet i håret och den tar sig in i håret med hjälp av vattnet. Ta två pump olja i handen och gnid in båda händerna med oljan och dra sen in oljan med händerna i håret. I början när du använder oljan så kan du behöva mer än två pump i händerna men ta då olja i fler omgångar  istället för en större mängd i handen direkt. Då är det lättare att applicera oljan jämt och riktigt få in oljan i handen. Moroccanoil Oil Treatment finns i två

Moroccanoil Original oil Treatment och Light Treatment

Moroccanoil Original oil Treatment och Light Treatment

varianter, Original och Light. Original och Light oljan är precis samma olja men Original innehåller lite färgpigment vilket kan missfärga blonda, blekta, grå hår, alla porösa hår kan man säga kan bli lite gul aktiga. Light oljan innehåller inga färgpigment och rekommenderas därför till alla blonda, ljusa, gråa och porösa hår. Jag brukar säga till mina kunder vilka som kan precis lika gärna använda båda oljorna så är den ena slut när dom kommer så kan dom lika gärna köpa den andra.

Köp din Originalolja HÄR eller din light Olja HÄR

P.S Vill du se fler hårprodukter från Moroccanoil titta HÄR. D.S

 

Det här inlägget postades i Moroccanoil, Okategoriserade, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.