Torrshampo från Goldwell frisörprodukter

Volympuder eller Touch Up Spray som Goldwells nya torrschampo heter.

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Toch Up Spray torrschampo

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Toch Up Spray torrschampo

Kärt barn har många namn. Dust it från Schwarzkopf ansågs vara ett torrschampo trots att det faktiskt är en styling produkt, ett volympuder.

Hur använder du det och varför använder du det?

Att använda det som ett volymgivande puder i håret är det sätt som det främst är tänk att användas som, bieffekten är att pudret suger upp fett och fuktigheter i håret som gör att det inte ser smutsigt ut längre. Därför är det lätt att ta till volympuder eller en Touch Up spray när håret börjar bli lite ” dagen efter” så att säga.

Det är inte tänkt att du ska ersätta hårtvätten med ett torrschampo och inte heller att pudra på det dag efter dag utan att tvätta håret emellan.

Däremot att använda det för att få till volymen när håret sjunkit ihop och kanske fräscha till det på kvällen om man ska ut på något och man tycker att ”egentligen skulle jag tvättat håret men jag hinner inte nu.” Använder du det så, så är det jättebra.

Goldwells Dualsenses Ultra Volume Toch Up Spray frächar upp och förnyar volymen på ett kick. Den lämnar inget synligt damm efter sig och har blivit väldigt populär på kort tid.

 

Det här inlägget postades i Goldwell, Goldwell dualsenses, Goldwell Hårprodukter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.