ghd Scarlet Collection

Ghd gör det igen, Årets julklapp är här.

Det världsledande hårvarumärket ghd introducerar den ultimata gåvan inför julen 2011 – ghd Scarlet Collection.Den nya limited edition kollektionen innehåller ghd Gold Classic stylern med röda plattor. Det är en hyllning av 1920-talets glitter och glamour och är en av hösten- och vintersäsongens mest förtjusande och förförande trender.

Med inspiration från det storslagna 1920-talet, visar den nya stylern en dramatisk vändning från det mest förförande årtiondet och finns i två lyxigt stylade gåvoboxar.

Lanseringen av kollektionen sker med Katy Perry som är ansiktet utåt för ghd men är även urtypen av modern stil och mode. Hon har fått en 20-tals look som ger en dekandens och medvetenhet till årtiondet.  Katy är förevigad som en mystisk snövit för Scarlet Collection kampanjen, och är fotograferad av den världsberömda fotografen David LaChapelle.

De två Limited Editions presenteras i två lyxiga art déco gåvoboxar och båda finns i butik denna höst. Scarlet Collection innehåller en vacker värmeresistent väska i röd satin som passar perfekt till den röda färgen på plattorna. Det medföljer även två hårklämmor och ett hölster till plattorna.

ghd Limited Edition Scarlet Collection

ghd Limited Edition Scarlet Collection

Den är alltså idealisk för tjejer som är i farten. ghd Limited Edition Scarlet Collection Deluxe innehåller även en resehårfön och en snygg röd handväska. Detta gör den till den mest åtråvärda presenten att ge och få i jul.

ghd Limited Edition Scarlet Collection Deluxe

ghd Limited Edition Scarlet Collection Deluxe

Beställ den Nu så du säkert får en till Jul. Det är många som kommer bli glada över den till Jul. Levereras fraktfritt i hela Sverige, Salon Classique

Det här inlägget postades i ghd -stylers, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.