Nyhetsbrev – Fars Dag och Hårrullar i November

salonclassique Nyhetsbrev#7

Stylingprodukter från Ghd

Nu kan du skapa fantastiska utseenden utan kompromisser med den helt nya Ghd Style Serien
Med 10 stylingprodukter, skräddarsydda med vår nya ghd Heat Protection System ger ghd Style dig friheten att driva din egen stil, inte hårets stil. Hårspray som finns i två storlekar, en för handväskan eller resan.ghd Hairfix Spray Hårsprayen är och fuktresistent och den avlägsna fuktrester i håret.
För att få håret riktigt rakt nu i det fuktiga vädret så kan ju en ghd Style Straight and Smooth sprayhjälpa.

Min egen favorit som jag använder i slutet av stylingen när jag vill göra finishen är en droppe avGhd Style Smooth & Finish Serum och en liten klick av Goldwell StyleSign Lagoom Gel så blandar jag ihop dom två och jag får en härligt glansig kraftig gel. Goldwell Style Sign är förresten ”killarnas favorit” när det gäller gelé , en ypperlig Fars Dag present.

Image

Hårrullar, inte bara för mormor och farmor

Hårrullar blir mer och mer populärt igen. Det är många som smyger in en rulle i luggen eller över virveln.Övriga Tillbehör är en liten godisbutik av tillbehör som Velorspolaroch Kardborrespolarglöm inte köpa pinnartill Velorspolarna.Där finns även en praktisk liten TorkhuvDu använder den med enHårfönväldigt enkelt. Håret torkar mycket snabbare och du slipper gå ut våt nu när kylan kommer.
Image

Fars Dag i November

Underbara höstlika dagar har vi nu i Fars dag tider. Även om dagarna är härliga så är det en fuktig, rå luft och frisyren rasar.
Köp Ghd´s styling som är värmeskyddande och hårsprayen är även fuktresident för att hålla frisyren i November fukten.
Kanske styling produkter en fin Fars Dag present, se ” killarnas favorit ” här bredvid.

I fukten som är nu så är hårrullar inte så dumt alls? Själv minns jag min mormor med rullar i håret. Rullar av uråldrig modell, slitna och håriga. Det finns både velorspolar och kardborre spolar.En enkel Torkhuv som är smidigt liten.

Vad tycker du om Jimmy OH´S design, maila och berätta på info@salonclassique.se

Vänliga hälsningar,
Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook

Följ Salon Classique på facebook. Gå in och ”Gilla” Salon Classique samt läs lite snabba upplägg av produkter och lite korta inlägg.facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 47. Ta hand om er till dess! /Susanne

Det här inlägget postades i ghd Stlyle, Goldwell StyleSign, Nyhetsbrev, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.