Gråhårsutväxt? Glöm det, nu fixar vi till den lätt

Root Vanish by Kazumi

Root Vanish by Kazumi

 

På salongen har jag tagit in en ny produkt som heter Root vanish By Kazumi. Produkten är en hårfärg gjord på botaniska asiatiska extarkt från inte minst 22 olika extakt och oljor. Du kan läsa mer om Root Vanish by Kazumi på salonclassique.se Produkten täcker enkelt gråhårsutväxten samtidigt som hårbotten och hår får sig en välgörande kur . Håret blir stärkt och vitaliserat och det märks faktiskt en positiv skillnad på håret. Frisyren håller bättre och är snygg längre.
Men jag har ju inte talat om det mest fantastiska , gråhårsutväxten försvinner i ett nafs. Jag är färgad blond eftersom jag är väldigt grå.100% på vissa ställen och kanske 20% på andra ställen. Eftersom jag alltid varit blond så när det stora vita partierna framtill kommit så syns det inte så väl när jag färgar det blont. Men upptill på hjässan ser man snabbt att det är en utväxt. Root Vanish trollar bort utväxten och håret ser i princip nyfärgat ut. Jag borstar in gele färgen i hela framkanten och upp på hjässan där benan ligger samt runt det området. Då kan jag sätta upp håret i hästsvans och det syns bra ändå.
Enkel och lätt att använda på nytvättat blött hår eller på torrt hår, hur som, men torka med fön /hårtork efteråt. Du  stylar håret som vanligt oavsett om du lägger håret på rullar eller blåset det med fön eller borste.

Beställ din Root Vanish HÄR, direkt hem till dig.. Det finns i 4 olika nyanser.

Blond, Svart, mörkbrun och ljusbrun.
Se gärna filmen om Root Vanish by Kazumi

 

Det här inlägget postades i Hårfärg, Okategoriserade, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.