Nyhetsbrev – Ferrari, inte bara en bilmotor

salonclassique Nyhetsbrev#48

BabylissPro Värmeverktyg I proffskvalitet

Nu finns massor av fler plattänger och hårfönar från BabylissPro I butiken. Ett gammalt välkänt varumärke inom frisörbranchen som fortfarande håller hög kvalitet. Inte att blanda ihop med dagligvaruhandlens Babyliss och Babyliss Paris. Här ser du alla plattänger i BabylissPro. Plattängerna har titanplattor och är ibland med solgel i sig eller har ett Tourmalin överdrag.Här ser du alla hårfönar från BabylissPro, det finns flera hårfönar i olika kavlitet och prisgrupp. Allt från den lite mindre och enklare hårfön till den mest exklusiva av alla fönar. En av två Volare med Ferrari motor.
Image
Nyinkommet I salongen är Goldwell Dualsenses For Men

Riktiga män doftar inte hallon, så skämtsamt lanserades den nya Dualsens serien för män. Alla produkter har en maskulin doft. Det finns tre schampon och alla innehåller 300ml, vilket är 50ml mer än vanligt. Serien innehåller även styling prodiukter , gele, wax och en cream paste Serien innehåller även ett mjällshampo och en lotion till hårbotten som svalkar ner hårbotten och lugnar irriterad hud. Activating Scalp Tonic
Image

Mannens egen serie

I skrivande stund så är det lugnt ute på gatan, radion är avstängd och telefonen lugn. Höstlovet har blivit en större sak numer än det var från början. I internetbutiken pågår shoppingen som vanligt, jag har tagit tiden till att arbeta mer inne i butiken. Jag har lagt upp en ny serie för salongen som riktar sig till män. En helthetsserie med styling och shampoo. Goldwell Dualesenses-For men. Inför julen har jag lagt upp en hel del nya hårfönar och plattänger från BabylissPro. BaylissPro är ett högkvalitets varumärke som tidigare enbart såldes via proffsen, frisörer. Värmeborsten är en av de mest populära produkter de har. Du hittar även en exklusiv hårfön i två modeller som Ferrari har gjort motorn till. Volare med Farrari motor. Det är bara en av flera nya hårfönar. Deras plattänger har titanplattor och är av mycket hög kvalitet dom också. Unik konformad plattång Ha det så bra nu så länge, njut av höstens alla vackra färger.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Tänd lite ljus i mörkret och mys in nu fram till första advent. Ha det så gott //Susanne

Det här inlägget postades i Babyliss Pro, Goldwell, Goldwell dualsenses, Goldwell Hårprodukter, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.