Hur du gör rent din ghd Styler

Ett par gånger om året är det viktigt att rengöra sin ghd styler annars förlorar du lätt den optimaa funktionen på din ghd styler.
När vi använder plattång så använder vi även värmeskyddande styling produkter och de har en tendens att fastna på de känsliga keramiska plattorna. Vad vi måste tänka på när teknologin är så finkänslig är att de keramiska plattorna ska vara riktigt rena. En annan viktig sak att tänka på är hur hårt vi trycker ihop stylern när vi stylar. Var fjäderlätt på handen så glider den som en smekning genom håret.

Jag fick höra av en kund som köpt en styler och det var helt tydligt att en riktig rengöring var väsentlig för att få den bra igen, men även att hon förmodligen pressade ihop plattorna för hårt n hon stylade.
I vissa fall när stylern kanske börjat lukta illa när den är varm är att göra rent den med aceton. Tänk då på att stylern måste vara kall då du rengör med aceton. Fukta en handduk ( den får inte vara blöt utan endast fuktig då det är viktigt att ingen aceton rinner ner i stylern )med aceton och torka plattorna med handduken, torka av plattorna sen med handduken .

Nedan ser du en video jag spelat in som visar hur du rengör din ghd styler med vatten och schampo och det är den vanliga rengöringen som är bra att göra ett par gånger om året.

Det här inlägget postades i ghd -stylers, Okategoriserade, Uncategorized, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.